KAFKASSPOR BURSA'DA KAYIP 3-1 
Spor Toto Bölgesel Amatör  lig 4. Hafta mücadelesinde İnegöl temsilcisi Kafkasspor , grubun iddialı takımlarından Görükle İpekspr ile deplasman da karşılaştığı  maçta 3-1 mağlup oldu.

BAL Ligi mücadelesinde play off a kalma mücadelesi veren iki takım Bursa'da karşı  karşıya geldi. Maça hızlı  başlayan ev sahibi Görükle ipekspor henüz  5. Dakikada  Mevdudi' nin ayağından bulduğu golle 1-O öne geçti. 20. Dakikadan itibaren oyuna ortak olan ekibimiz Kafkasspor beraberlik golünü bulamayınca ilk yarı 1-0 sona erdi..
Dakikalar 49'u gösterdiğinde ise sol kanattan bulduğu topla kaleciyle karşı karşıya kalan Berke , kaleci Berkay tarafından düşürülünce orta hakem penaltı noktasını gösterdi. 
Penaltıyı gole çeviren Umut, Görükle İpekspor'u 2 farklı üstünlüğe taşıdı. (2-0)
Maçın 69"uncu dakikasında bu kez Kafkasspor'un golcü ismi Ufuk ceza sahasında düşürülünce 2. Kez penaltı kararı verildi. Topun başına geçen Okan farki bire indirdi. (2-1)
Uzatma dakikalarında rakibe sert hareket nedeniyle Enes kırmızı kartla oyundan atıldı.  80+5 de ise sağ kanattan gelen topa düzgün vuruş yapan Utku , Görükle İpekspor'u yeniden iki farklı üstünlüğe taşıdı. (3-1)
 Mac bu sonuçla sona erdi. Karşılaşmanın sonunda hakemin verdiği kararlar sonrası her iki takım ve taraftarları arasında tartışmalar yaşandı.

Editör: TE Bilişim