Bursa Süper Amatör Ligin başarılı takımlarından Kafkasspor, 2016/2017 sezonunda Kafkasspor forması giyen ve 1 yıl futbola ara verdikten sonra, yeniden futbol dönen sol bek oyuncusu Serkan Hasanlar ile yeniden anlaştı.

33 yaşındaki tecrübeli oyuncu etkili futbolu ve 90 dakika bitmeyen enerjisi ile tanınıyor.

Kulüp tesislerinde Kafkasspor yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu törenle imzayı atan başarılı oyuncu Serkan Hasanlar, “Daha öncede uzun yıllar formasını giydiğim Kafkasspor’a dönmenin mutluluğunu yaşıyorum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni sezonun Kafkasspor camiasına hayırlı olmasını dilerim ” dedi.

1986 doğumlu tecrübeli sol bek oyuncusu Serkan Hasanlar futbola 1999 yılında İnegölspor altyapısında başladı. Hasanlar daha sonra Karacabey Belediyespor ile profesyonel olarak sözleşme imzaladı. 1 sezon Karacabey Belediyespor formasını giydikten sonra, Kafkasspor’a transfer oldu ve amatöre dönüş yaptı. 3 sezon Kafkasspor forması giydikten sonra sırasıyla Karadeniz Güvenspor, Yenicespor, Kurtuluşspor formalarını giydi. Daha sonra yeniden Kafkasspor formasını bir sezon giyen tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sezon futbola ara verdi. Ekim ayında başlayacak olan yeni sezonda Kafkasspor formasını giyecek.

Editör: TE Bilişim