Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kafkasspor Altyapı Genel Koordinatörü Aydın Ungan, “Bu hafta bizi sevindiren bir haber aldık. Bizim altyapımızdan 2005 doğumlu 8. sınıfa giden genç kardeşimiz Emre Gürbüz, Riva Tesislerine milli takım seçmelerinin gönderiyoruz. İnşallah bu öğrencimiz için güzel günlerin bir başlangıcı olur. Futbol hayatı uzun ve başarılarla dolu olur. Burada emeği geçen Altyapı hocalarımıza teşekkür ediyorum. Emre gibi birçok yetenekli çocuğumuz var. Yaşları ve sıraları geldikçe milli takım kapılarını aralayacağız. Kafkasspor´umuz ve ülke futboluna katkı koyarlar. Umudumuz ve çalışmalarımız bu yönde, öğrencimizin de kendisine hayırlısı olsun diyorum” dedi.
Ayrıca altyapı hocalarından Ali Özgel de, “Umut, kalitesini, performansını beğendiğimiz her gün bir öncekinin üstüne koyduğunu düşündüğümüz bir öğrencimizdir. Kafkasspor kulübüne, ülke futboluna ve milli takımlara katkı sağlayacağından eminiz. Hepimiz için hayırlı olsun, umutluyuz” dedi.
Genç oyuncu Emre Gürbüz ise, “En büyük hayalim milli takım da oynamak. Bunun için de her gün çok çalışıyorum. Seçmelerden başarı ile geçip, inşallah başarılı bir şekilde geçerek, milli takıma seçilerek bu hayalimi gerçekleştireceğim” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim