Mücadeleye iki ekipte istekli başladı ve gol yollarında etkili olmaya çalıştı. Maçın 5.dakikası 1-1 olarak geçildi. Sonraki 15 dakika içinde karşılıklı 3 gol atıldı ve Krd güvenspor 25.dakikada 3-2 öne geçti. İlk devrede başka gol olmayınca soyunma odasına ev sahibi ekibin üstünlüğüyle gidildi.

İkinci devrede tempoyu yükselten Arabayatağıspor 2.devre rakip kalede daha atak oynamasına rağmen aradığı golü bulamadı. Karadeniz Güvenspor’da rakip kalede kontrataklarla bulduğu net pozisyonlarını değerlendiremeyince maçtan 3-2 galibiyetle ayrıldı.

Maç sonrasında Karadeniz Güvenspor teknik heyeti ve sporcular, Selim İnegöl köftecisinde Bilgin İnşaat firma sahibi Dilaver Bilgin sponsorluğunda bir araya geldi.

ZORDA OLSA 3 PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM

Karadeniz Güvenspor yönetim kurulu üyesi Sadullah Kaldırım yaptığı açıklamada, “Defans oyuncularımız sakatlanıp, oyundan erken çıkmak zorunda kaldığı için zorlandık. İkinci devrede bulduğumuz net gol pozisyonlarını gole çeviremeyince istediğimiz farkı bulup rahatlayamadık. Son dakikalara gelince oyuncularımız skoru korumak için geriye yaslandılar. Arabayatağıspor genç oyunculardan kurulu bir ekip, 90 dakika boyunca oyunda diri kaldılar. Zorda olsa 3 puan aldığımız için mutluyum. Haftaya deplasman da Bursa İhsaniyespor ile karşılaşacağız. Artık önümüzdeki maça hazırlanacağız. Forma sponsorumuz Özçakır Oğulları kereste firması sahipleri Abdullah Çakır, Ahmet Çakır ve Hayrullah Çakır kardeşlere teşekkür ediyorum” dedi.

KARADENİZ GÜVENSPOR 3 – 2 ARABAYATAĞISPOR

Yer: Kurtuluş Sahası

Hakemler: Melih Göstericiler, Mahmut Sami Kurt, Furkan Nizamoğlu

Karadeniz Güvenspor: Gencer, Furkan, Enes, Semih, Ceylân (Dk.45 Batuhan), Emrah, Zall (Dk.80 Muhammed), Erdinç, Mert, Burak bey, Yener

Antrenör: Mehmet Şengeldi

Arabayatağıspor: Hüseyin, Yunus, Bilal, Yusuf, Furkan, Cemil (Dk.73 Muhammed), Emirhan, Halil, Kaşif, Ahmet, Furkan (Dk.73 Uğur)

Antrenör: İsmail Yöntem

Sarı Kart: Dk.55 Yener. Dk.78 Zall(KRD Güvenspo)

Gol.Dk.2 Mert Selçik (KRD Güvenspor)

Yener sol kanattan ceza alanı içinde bekleyen Mert’e attı. Mert gelen topu kaleye vurdu. Kaleci Hüseyin, topu yerden çeldi. Dönen topu Mert yeniden ayağıyla kalecinin solundan topu ağlara gönderdi.

Gol.Dk.5 Bilal Karayakalı (Arabayatağıspor)

Ceza alanı içine atılan derin pasta Bilal topu tek vuruşta kalecinin sağından ayak vuruşu ile topu ağlara gönderdi.

Dk.16 Kaşif İpek (Arabayatağıspor)

Arabayatağıspor hücumunda kale içinde yan pasta topa gelişine vuran Kaşif topu ağlara gönderdi.

Dk.23 Yener Koş (KRD Güvenspor)

Yener’in korner çizgisine yakından kaleye orta karışık sert vuruşunda top ağlarla buluştu.

Dk.25 Mert Selçik (KRD Güvenspor)

Karadeniz Güvenspor hücumunda sağ kanattan ceza alanı içinde bekleyen Mert, ayakla tek vurusu ile topu ağlara gönderdi.

Editör: TE Bilişim