Geçtiğimiz sezon Bursa 1. Amatör Kümede Şampiyon olan ve 2019/2020 sezonunda Bursa Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Karadeniz Güvenspor’da başkan ve yönetim belirlendi.


Tek liste ile yapılan kongrede başkanlığa İsmail Söylemez getirildi. İsmail Söylemez başkanlığındaki yönetimde aşağıdaki isimler yer aldı:
Metin Yavuzyigil, Mustafa Tuna, Aydın Can, Hüsnü Avcı, Şakir İnce, Sedat Düzgün, Fatih Eroğlu, Özcan Özçelik, Mustafa Düzenli, Hakan Zeren, Savaş Genç, M.Emin İnce, Sadullah Kaldırım, Bekir Ergün, İdris Can


Kongre sonrasında Söylemez yaptığı açıklamada ““Karadeniz Güvenspor sevdalıları olarak bu renklere gönül vermiş bizler kalıcı başarılar arzuluyoruz. Yeni Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımla birlikte yapmak istediklerimizden sadece birkaçını sizlerle paylaşmak istiyorum başarıların olağanüstü bütçelerle değil akıllı seçimlerle gerçekleşeceğinin bilincindeyiz. Dolayısıyla önceliğimiz geçtiğimiz sezon takımımızı şampiyon yapan Mehmet Şengeldi hocamızla anlaşıp, mütevazi bir kadro ile yolumuza devam edip, Süper amatör kümeye renk katmak istiyoruz. İlk amaçlarımızdan biride tesisleşme alanında olacaktır. Bizden önce kulübümüze emek veren yönetim kurulundaki arkadaşlara teşekkür ediyorum, onlara layık olmaya çalışacağız.  Yönetim Kurulum adına hepinizi saygı sevgiyle selamlıyorum. Bzleri bu gece ağırlayan İnci bistro Cafe2ye teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim