Bursa Klasman 3. Grupta mücadele eden Karadeniz Güvenspor U-15 futbol takımı deplasman da Emek sahasında karşılaştığı Özlücespor’u 9-0 farklı skorla yenerek sezona 3 puanla başladı.

Baştan sona maçta üstün oynayan Karadeniz Güvenspor’un gollerini Dk.6 Emre Pamuk, Dk.11 Abdussamet Yıldız, Dk.15 Abdussamet Yıldız, Dk.28 Yahya Küskü, Dk.35 Abdussamet Yıldız, Dk.60 Ömer Eriş, Dk.65 Emirhan Sayın, Dk.67 Enes Çayhan, Dk.71 Mehmet Ali Atalar kaydetti. Maçın ilk yarısında temsilcimiz 5 gol kaydederken, ikinci yarıda da 4 gol kaydetti. Maçı 9-0 kazanarak sezona çok iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Maç sonunda altyapı oyuncularına Karadeniz Güvenspor yönetim kurulu tarafından Çiçek Izgara da yemek ikramı yapıldı.

ALTYAPIYA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Karadeniz Güvenspor yönetim kurulu üyesi Savaş Genç yaptığı açıklamada, “Galibiyetten dolayı altyapı antrenörümüz Murat Ulu’ya teşekkür ediyorum. Sadece A takım değil, altyapıya da ilgi gösteriyoruz. Altyapıya desteğimiz sürecektir. Ülkemizdeki maddi sıkıntılar ve transferde yaşanan sorunlar nedeni ile altyapıların ne kadar önemli olduğu daha iyi anlaşıldı. Biz Karadeniz Güvenspor olarak bunun farkındayız. İnşallah Türk futboluna önemli futbolcular kazandırmaya devam edeceğimize inanıyorum. Miniklerimizi ve hocalarımızı galibiyet nedeniyle tekrardan tebrik ediyorum. 2019-2020 sezonu altyapı maçları ile start aldı. Camiamıza yeni sezon hayırlı olsun diyorum” dedi.

U-15 LİGİNDE ŞAMPİYON OLMAYI HEDEFLİYORUZ

Karadeniz Güvenspor altyapı antrenörü Murat Ulu ise, “U15 ligi 2019-2020 sezonunun ilk maçında Özlücespor’u deplasmanda 9-0 yenerek lige güzel bir başlangıç yaptık. Maça istekli ve arzulu başlayan taraf bizdik. Bunun sonucu olarak 6.dk Emre Pamuk'un şık vuruşu ile golü erken bulduk. 11. ve 15. dk. Abdülsamet'in, 28. dk. Yahya Küskü'nün ve 35.dk yine Abdülsamet'in golü ile ve de Abdülsamet kendisinin 3. takımın 5. golünü atarak ilk yarıyı 5-0 galip tamamladık. 2. yarıda da baskılı oyunumuz devam etti. 60 dk. Ömer Eriş'in, 65 dk. Emirhan Sayın'ın, 67.dk Enes Çayhan'ın ve maçın uzatmalarında Mehmet Ali Atalar'ın güzel kafa golü ile maçımızı 9-0 kazandık. Bu ilk maçımızdaki sporcularımın gösterdiği performans için kendilerini kutluyorum. Yapacağımız bundan sonraki antrenmanlarda disiplinle çalışmalarımıza devam edip inşallah bu sene U-15 liginde şampiyon olmayı hedefliyoruz. Bir sonraki maçımız 22 Ağustos 2019 Perşembe günü Sanayi sahasında Demiryoluspor ile saat 15.00’de karşılaşacağız. İnegöllü tüm sporseverleri maçımızı izlemeye bekleriz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim