Bursa Süper Amatör Lig’de güçlü kadro oluşturmak isteyen Karadeniz Güvenspor transfere doymuyor.

Bordo-Mavilier son olarak Nilüfer Çamlıca Gençlikspor’da forma giyen genç file bekçisi Sergen Erdoğan ile anlaştı. 22 yaşındaki kaleci Karadeniz Güvenspor tesislerinde kendisini Bordo-Mavili yapan imzayı attı.

Karadeniz Güvenspor yönetim kurulu üyesi Hüsnü Avcı atılan imza sonrası yaptığı açıklamada, “Bu sezon hedefimiz süper Amatör liginde başarılı olmak. Geçtiğimiz sene olduğu gibi oynayacağımız güzel futbol ile taraftarlarımıza güzel futbol izletmek istiyoruz. Kulüp başkanımız İsmail Söylemez ve yönetim kurulumuz gece gündüz demeden çalışarak sezon öncesi transferlerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Bugünde Sergen Erdoğan ile anlaşarak, kaleyi sağlama aldık. Transfer her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

1997 doğumlu genç kaleci, futbola 2012 yılında Bursa Hüdavendigar Spor Kulübünde başladı. 3 sezon altyapıda forma giydikten sonra Ahmetpaşaspor’a transfer oldu. Daha sonra sırasıyla Kemerçeşme Kanaryaspor ve Bursa Tütünspor formalarını giydi. Son olarak da geçtiğimiz sezon Nilüfer Çamlıca Gençlik Spor’da forma giymişti.

Editör: TE Bilişim