İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği Kış Spor Okullarında yeni dönem için kayıtlar başlıyor. Pandemi kuralları çerçevesinde eğitimlerin verileceği kış spor okullarında 6-17 yaş aralığında çocuklar ve gençler için 8 ayrı branş yer alıyor.

İnegöl Belediyesi’nin Belediyespor iş birliği ile düzenlediği Kış Spor Okullarının kayıtları başlıyor. Pandemi sürecinde bir dizi tedbirler kapsamında yapılması planlanan ve 6-17 yaş arası çocuklar ile gençlerin katılabileceği Kış Spor Okulları’nda, 8 ayrı branşta eğitim verilecek.

AÇILACAK BRANŞLAR

Yeterli çoğunluğun sağlanmasıyla açılacak olan Kış Spor Okulları’nda; voleybol, basketbol, masa tenisi, sportif tırmanış, cimnastik, Oryantiring, okçuluk ve yüzme branşlarında eğitimler verilecek. Branş çeşitlerine göre yaş aralıklarının belirlendiği Kış Spor Okulları’nda, masa tenisi hariç tüm eğitimler ise Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek. Masa tenisi eğitimleri ise Salı-Perşembe günleri yapılacak.

BRANŞLARA GÖRE ÜCRETLER

Kış dönemi boyunca devam edecek Kış Spor Okullarının kayıtları 8 Ekim Perşembe günü alınmaya başlayacak. Kayıtlar ise Hikmet Şahin kültür Parkı içerisinde bulunan İnegöl Belediye Spor Salonunda alınacak. Branşlara göre ücretlendirme ise şöyle: Voleybol 80 TL, basketbol 70 TL, masa tenisi 50 TL, sportif tırmanış 60 TL, jimnastik 90 TL, Oryantiring 70 TL, okçuluk 70 TL ve yüzme 200 TL.

AMAÇ SPORU TABANA YAYMAK

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Belediyesi’nin kış spor okullarına ilişkin bir açıklama yaptı. Sporu tabana yayma ve her yaşta bireye spor imkanı sağlamak adına çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Başkan Alper Taban, “BU amaçla hizmet eden İnegöl Belediyespor’umuz, kış spor okulları için kayıtlarını almaya başlıyor. 8 Ekim tarihi itibariyle kış spor okulları için 8 ayrı branşta kayıtlar alınmaya başlayacak. Tüm branşlar için eğitimler Belediye Spor Salonumuzda yapılacak. Yüzme eğitimleri de İnegöl Belediyesi Yüzme Havuzunda gerçekleştirilecek. Velilerimiz kayıtlarla ilgili detaylı bilgi almak için 0 224 713 90 20 no’lu telefondan Belediye Spor Salonumuza ve 0 224 715 41 11 no’lu telefondan yüzme havuzumuzu arayabilirler” dedi.

HER ÖĞRENCİ EN AZ BİR SPOR BRANŞIYLA İLGİLENMELİ

Pandemi döneminde tüm tedbirlerin de alınacağını hatırlatan Başkan Taban, “Kurslarımızda pandemiyle ilgili tüm detaylar düşünüldü. Tüm tedbirler alınarak eğitimler yapılacak. İnegöl Belediyesi olarak öğrencilerimizin, gençlerimizin sporla buluşması adına sportif eğitimlerimizi şartlar elvermesi durumunda bu yıl da sürdürmeyi planlıyoruz. Bizim buradaki amacımız sporu tabana yaymak ve her öğrencimizin en az bir spor branşıyla ilgilenmesini sağlamak. Bu gaye ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Uzman kadromuzla çocuklarımıza 8 ayrı branşta en iyi eğitimi vermek adına çaba harcıyoruz. Ben bu vesileyle bizlere güvenerek evlatlarını emanet eden ailelerimize de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim