İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, İnegölspor yönetimine iadeyi ziyarette bulundu.

Yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren İnegölspor’lu futbolcuların antrenmanını izleyen Kocaağa, antrenman sonrası toplantı salonunda toplanan futbolculara başarılar diledi. Kocaağa, daha sonra yönetim kurulu toplantımıza katıldı.

Toplantı sonrası açıklama yapan Kocaağa, "Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İnegölspor'umuzu ziyaret etmek istedik. Kulüp başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz daha önce beni ziyaret etmişlerdi. Bugünde iadeyi ziyarette bulunarak, kendilerine yeni öncesi başarılar dilemek istedim. İnegölspor şehrimizin en önemli markalarından bir tanesi ve bizim için çok önemli bir kulüp. Belediye Başkanımız Alper Taban öncülüğünde İnegölspor'umuza elimizden gelen desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. İnşallah sezon sonu ligi istediğimiz noktalarda bitiririz. Ben şimdiden yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Kulüp Başkanı Eşref Güç ise, "Çok değerli İnegöl Belediye Başkan Yardımcımız Rıdvan Kocaağa'nın ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Malumunuz takımımız yeni sezon hazırlıklarını bir yandan sürdürürken, yönetim olarak bizlerde transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. İnegöl Belediye Başkanımız Sayın Alper Taban'a buradan tekrar teşekkür ediyorum. Göreve geldikleri andan itibaren bizlere her türlü desteği verdiler. İnşallah el birliği ile şehrimizin en önemli markası olan İnegölspor'u hak ettiği noktalara taşıyacağız. Bugün kulübümüzü ziyaret edip futbolcularımıza moral veren ve daha sonrada yönetim kurulu toplantımıza eşlik eden başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim