AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'umuz, 2019-2020 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Kupa Voley 1. etabında Bursa Büyükşehir Belediyespor ile eşleşti.

2019-2020 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 1. devre karşılaşmalarının sona ermesiyle birlikte sıralamada 5 ila 12’nci sırada yer alacak sekiz takım, 12 Aralık Perşembe günü, AXA Sigorta Genel Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen “2019 -2020 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Kupa Voley Erkekler 1. Etap Kura Çekimi” sonucunda eşleşti. 

Kura çekimine; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, AXA Sigorta Pazarlama Direktörü Alper Tanyer, TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış, kulüp temsilcileri ve basın mensupları katıldı. İnegöl Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Hüseyin Kurt ise kulübümüzü temsilen kura çekiminde yer aldı. 

Yapılan kura çekimi sonrası ligin ilk devresini 10. sırada tamamlayan ekibimiz, 6. sırada yer alan Bursa Büyükşehir Belediyespor ile eşleşti.

Ekibimiz kupanın 1. etabında ilk maçını 22 Aralık Pazar günü saat 16.00’da İnegöl Spor Salonu'nda, ikinci maçını ise; 26 Aralık Perşembe günü saat 19.00’da deplasmanda oynayacak  

Eşleşmelerin belli olmasının ardından açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor'umuzun Kulüp Başkanı Alper Taban, "Kupada eşleşmeler belli oldu. Yine bir Bursa derbisi oynayacağız. İnegöl Belediyespor olarak ligin henüz başında karşılaştığımız Bursa Büyükşehir Belediyesi ile kupada da karşı karşıya geleceğiz. İlk karşılaşma bu hafta içerisinde oynanacak. Rövanş karşılaşması ise önümüzdeki hafta Bursa’da oynanacak."dedi.

Editör: TE Bilişim