Süper Amatör Lig ekiplerinden Kurtuluşspor’da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda tek liste olarak seçime katılan Şaban Gümüş, Sarı Kırmızılıların yeni başkanı oldu.
Kurtuluşspor Tesislerinde gerçekleşen ikinci toplantıda çoğunluk sağlanmasına bakılmaksızın yeni yönetim kurulu belirlendi. Tek listeyle gidilen seçimde Başkanlığa Şaban Gümüş seçilirken, Yönetim Kurulu üyeliklerine Osman Sevim, Kemal Aydın, Mesut Avcı, Ali Çelik, Murat Şirin, Mustafa Üner, Burhanettin Baydar, Ziyaettin Okur, Özcan Bayrakçı, Hasan Yetim, Ahmet Mestan, Mahmut Durmuş, Gülbey Koçan, Adem Savaş ve Enver Örnek seçildi.


HEDEFİMİZ BAL LİGİ'NE ÇIKMAK
Kurtuluşspor yeni Başkanı Şaban Gümüş kongre sonrasında yaptığı açıklamada "İnşallah Kurtuluşspor olarak hedefimiz Bursa Süper amatör Liginde şampiyon olup BAL Ligi'ne çıkmaktır. Yani şampiyon olmaktır. Önümüzdeki günlerde yönetim kurulumuz ile yapacağımız toplantı sonucunda görev bölümü yaptıktan sonra hocamızı belirleyip hızlı bir şekilde transfer çalışmalarına başlamak istiyoruz. Transfer edeceğimiz oyuncularımızla, teknik ve idari kadromuzla, çok güçlü bir ekip oluşturup, Kurtuluşspor’u hak ettiği yere taşıyacak başarılı ve güzel bir sezon geçireceğimize canı gönülden inanıyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim