Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği Bursa Bölgesi Süper Amatör Ligden Bölgesel Amatör Lige yükselme başarısını gösteren İnegöl ekibi Kurtuluşspor´da şampiyon teknik adam Murat Endes ile yollar sürpriz bir şekilde ayrıldı. Sarı-Kırmızılılarda Endes´in yerine Teknik Direktörlük görevine ise, İnegölspor ile yollarını ayıran Özgür Şahin getirildi.

ŞAHİN İŞBAŞI YAPTI

İnegölspor profesyonel takımda yardımcı Antrenörlük ve son olarak U19 Yaş Grubu takımı sorumluluğu yapan Özgür Şahin, yeni takımının başında ilk çalışmasına çıktı.

KURTULUŞ 11. GRUPTA

Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez başkanlığında toplanan Amatör İşler İcra Kurulu, 2017 - 2018 Sezonu Spor Toto BAL Ligi gruplarını belirledi.

Spor Toto BAL Ligi, 23-24 Eylül 2017 tarihinde oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

İstanbul ilinin hukukta bulunan bir dosyası nedeniyle, TFF Yönetim Kurulu´nun vereceği karar neticesinde, 13 takımdan oluşan 9. Grup´un 14 takım olarak değişebileceği belirtildi.

Kurtuluşspor 11.Grupta yer alacak. 11.Grupta 4 İstanbul takımı, 4 Bursa takımı, 3 Kocaeli takımı ve 3 Sakarya takımı yer alacak. Kurtuluşspor ile aynı gruba düşme ihtimali olan takımlar:

İSTANBUL BÖLGESİ: Kartalspor, Beylerbeyispor, Maltepespor, Modafenspor, Çıksalınspor, Sultangazispor, Çengelköyspor, Çekmeköy Bld Spor Alemdarspor, Gaziosmanpaşaspor, Kartal Bulvarspor, Alibeyköyspor, Feriköyspor, Yeşilköyspor, Beylükdüzüspor, Sile Yıldızspor

KOCAELİ BÖLGESİ: Derincespor, Gebzespor, Çayırovaspor, Derintepespor, Derince Belediye Demirspor

SAKARYA BÖLGESİ: Sapanca Gençlikspor, Adapazarıspor, Karasuspor

BURSA BÖLGESİ: Nilüfer Erdemli Sportif Hizmetler - Zaferspor - Kestel Belediyespor - İnegöl Kurtuluşspor

Editör: TE Bilişim