Amatör Spor Haftası nedeniyle düzenlenen Liseli Gençler ferdi Masatenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilere, Özel İnegöl Birey Eğitim Kurumları konferans salonunda düzenlenen ödül töreni ile madalyalarını aldılar.

Yarışma da Erkeklerde birinci Spor Lisesinden Emir Berk Akkayalık, ikinci İMKB İmam Hatip Lisesinden Yaşar Milaz, üçüncü Hacı Sevim Yıldız-1 Meslek Lisesinden Ömer Taşdemir, dördüncü ise Okyanus Kolejinden Muhammet Oral olurken, bayanlarda birinci Birey Anadolu Lisesinden Leyla Eyüp, ikinci Fen Lisesinden Zeynep Durmuş, üçüncü Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesinden Hacer Küpçü ve dördüncü Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesinden Elif Yılmaz oldu. Dereceye girenlere madalyaları İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik, Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Durmuş Karadeniz, Birey Okulları Müdürü Naci Pınar, diğer okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR

Ödül töreninde bir konuşma yapan Yusuf Şevki Yücel, “Türkiye genelinde 8- 14 Ekim tarihleri arası Amatör Spor Haftası olarak kutlanmaktadır. Biz de İnegöl İlçe Spor Müdürlüğü olarak çeşitli branşlarda bu haftaya özgü faaliyetler planladık. Bugün ki masa tenisi yarışmalarımız da bu faaliyetlerimizden bir tanesi. Öncelikle bize bu konuda ev sahipliği yapan Birey Eğitim Kurumlarına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve tüm katılan sporcu kardeşlerimizle onların öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Yarışmada başarı elde eden gençlerimizi ayrıca tebrik ediyorum. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Emek, sabır ve gayretle çalışırsanız, her işte olduğu gibi sporda da başarı elde edersiniz. Esasen sporu yaşam tarzı haline getirirseniz, disiplinli bir hayatınız olur. Bu sizin kişisel gelişiminize, anatomik gelişiminize, karakter gelişimize yansıyacaktır. Ben hepinizin sporla iç içe bir hayat sürmenizi ve daima kendinizle yarışmanızı tavsiye ediyorum. Devletimiz bu manada tüm imkanları siz gençlerin emrine seferber etmiştir. Biz de İnegöl İlçe Spor Müdürlüğü olarak ücretsiz olmak üzere, masa tenisi, voleybol, karate, güreş, kort tenisi, halter ve okçuluk branşlarında antrenörlerimizle ve salonlarımızla birlikte haftanın her günü hizmet vermekteyiz. Ben sizleri özellikle davet ediyorum. Ya spor yapın, ya spor izleyin ya da sporu destekleyin diyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim