Livello Mobilya Firma Sahibi Özkan Alemdar, İnegölspor'un Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Anagold 24 Erzincanspor maçının sponsorluğunu üstlendi.

Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Arıcı, Livello Mobilya Firma Sahibi Özkan Alemdar’ı kulüp tesislerinde ağırlayarak takım formasını hediye etti.

Ziyarette konuşan Livello Mobilya Firma Sahibi Özkan Alemdar, “İyi günde de kötü günde de her zaman İnegölspor’umuzun yanında ve destekçisi olmaya devam ediyoruz. İnegölspor şehrimizin en önemli markalarından bir tanesi. Bizlerinde asli görevlerinden biri bu markamıza her koşulda destek vermek. İnşallah hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Anagold 24 Erzincanspor maçını kazanırız ve hak ettiğimiz yerlere doğru tırmanışa başlarız. Ben yönetim kurulumuza ve takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Arıcı ise, “Öncelikle Livello Mobilya Firma Sahibi Özkan Alemdar’a kulübümüze verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sağ olsun bizleri ziyaret etti ve Anagold 24 Erzincanspor deplasman sponsorluğunu üstlendi. İnşallah hafta sonu deplasmandan iyi bir skorla döneriz. Ben yönetim kurulumuz adına kendilerine verdiği desteklerden dolay tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim