Geçtiğimiz hafta sahasında Başkent Akademi Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalan İnegölspor, deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 14.hafta maçları hafta sonu oynanacak. Son 2 iki haftayı beraberlikle kapatan İnegölspor, Mersin temsilcisi Tarsus İdman Yurdu’nun konuğu olacak. Pazar günü oynanacak olan mücadele saat 13.30’da başlayacak. Maçın hakemi ise Bayram Başkan.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) İnegölspor’a,  Başkent Akademi Futbol Kulübü maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle para cezası verdi.

4 BİN TL CEZA

Açıklanan kararda; “İnegölspor kulübünün, 17.11.2019 tarihinde oynanan İnegölspor-Başkent Akademi FK TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 4 bin TL Para Cezası ile cezalandırılmasına” ifadelerine yer verildi.

Maça ilişkin değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktörü Murat Yoldaş, “Hafta sonu talihsizlik yaşadık ama yolumuza devam ediyoruz. Tarsus maçı zor bir deplasman. Bu iyi oyunumuzu skora yansıtıp iyi bir sonuç alıp dönmek istiyoruz.  Bunu başarabilecek güçteyiz. Oyuncularımız bunu yapacağına inanıyorum. Sakatlıkları devam eden oyuncularımız var. Ömer Faruk ve Muharrem Ozan'ın sakatlığı devam ediyor. Hacı Mustafa kart cezalısı. Cezası biten Gökhan dönüyor. Biz kazanabildiğimiz kadar puanı kazanmaya çalışacağız. Her maçımızı kazanmak için kazanamadığımız maçta da yenilmemek için oynuyoruz” dedi.

HAFTANIN PROGRAMI

13.30 Sarıyer-Yeni Çorumspor (Yusuf Ziya Öniş)

13.30 Pendikspor-Zonguldak Kömürspor (Pendik)

24 Kasım Pazar:

13.00 1922 Konyaspor-Hekimoğlu Trabzon (Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz)

13.00 Gümüşhanespor-Hacettepe (Gümüşhane Yenişehir)

13.30 Tarsus İdmanyurdu-İnegölspor (Tarsus İlçe)

13.30 Başkent Akademi-Sancaktepe FK (Ankara OSTİM)

13.30 Manisa FK-Amed Sportif Faaliyetler (Mümin Özkasap Spor Tesisleri)

13.30 Afjet Afyonspor-Kırklarelispor (Zafer)

13.30 Yılport Samsunspor-Şanlıurfaspor (Samsun Yeni 19 Mayıs)

Editör: TE Bilişim