İnegöl Belediyesi, DOSTUM bünyesinde uzun yıllardır Oryantiring branşında mücadele veren ve bu süreçte milli takıma kadar yükselen Hilal Oruç ile önümüzdeki dönemde de sporcu ve antrenör olarak yola devam etme kararı aldı. Genç sporcu ile sözleşme imzalandı.

2017 yılında İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) bünyesinde açılan Oryantiring branşında Türkiye çapında başarılarını her geçen gün arttırarak çalışmalarına devam eden DOSTUM Oryantiring takımı, genç milli sporcu Hilal Oruç ile gücüne güç kattı. İnegöl Belediyespor DOSTUM takımında yetişen ve gençlere örnek olacak başarılara imza atarak birçok kez Türkiye Şampiyonluğu yaşayan, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında Milli Takımımızla başarılar elde ederek ülkemizi temsil eden Oryantiring Elit Kategori Sporcusu Hilal Oruç, önümüzdeki sezon da DOSTUM formasını terletecek.

Milli sporcu Hilal Oruç ile sporcu ve antrenör olarak yola devam etme kararı alan İnegöl Belediyespor yönetimi, genç sporcu için imza töreni de düzenledi. İnegöl Belediyespor kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine turuncu lacivertli kulübün Başkanvekili Rıdvan Kocaağa katıldı. Burada bir açıklama yapan Rıdvan Kocaağa, ilçemizde 2017 yılında 10 sporcuyla başladıkları Oryantiring eğitimlerine şuan 300 sporcuyla devam ettiklerini söyledi. Kocaağa, “Hocalarımızla birlikte çocuklarımızın sportif eğitimlerinin yanında ders başarılarını da takip edip, fiziki ve kişilik gelişimlerine katkı sağlayıp kötü alışkanlıklar ve davranışlardan uzak tutup kaliteli arkadaşlık yaşayacakları ortamları oluşturmaya da gayret ediyoruz. Çocuklarımızın kaliteli insan ve kaliteli sporcu olmaları yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bilinç ve arzuyla Milli Takımlarımıza sporcu yetiştirip İnegöl’ümüzü ve ülkemizi bulundukları her platformda temsil etmeyi hedefleyen antrenörlerimiz Tarık Şeker ve Hilal Oruç’a çalışmalarında başarılar diler herkes için hayırlı olmasını temenni ederiz” dedi.

Açıklama sonrası Hilal Oruç, kendisini bir kez daha DOSTUM’a bağlayan imzayı attı.

Editör: TE Bilişim