Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacıları Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar ile yönetim kurulu tarafından İnegölspor’a maske desteği verildi.
Kulüp Başkanı Münür Kanar, kulübe maske desteği veren Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacıları Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacıları Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar, “İnegölspor’un maske kampanyasına, Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ayrı ayrı destek oldular. Cadde esnafımızı da destek olmaya davet ediyoruz. Şehirler markaları kadar değerlidir. İnegöl Mobilyası, Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi, İnegöl Köftesi, Oylat nasıl markalarımız ise, sporda da İnegölspor şehrimizin bir markasıdır. Ne kadar başarılı olursalar şehrimizin tanıtımına da o kadar katkı yapmış olurlar. 1. Lig yolunda İnegölspor’a başarılar diliyor, özverili çalışmalarından dolayı İnegölspor Başkanı Sayın Münür Kanar’ı, yönetim kurulunu, kulüp müdürünü ve teknik heyet ve tüm futbolcuları tebrik ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız caddemizi şimdiden Bordo Beyaz renklere boyattı, inşallah tüm şehrimiz İnegölspor’un başarılarıyla bordo beyaz renklere boyanır” dedi.
Kulüp Başkanı Münür Kanar ise, “Öncelikle bizlere her zaman olduğu gibi destek veren Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacıları Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar ile yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği sayesinde ayakta durabiliyoruz. Bu manada bugüne kadar bizleri destekleyen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Hak ettiğimiz Play-Off’lardan inşallah anlımızın akıyla çıkacağız. Biz göreve geldiğimiz andan itibaren buna inanmıştık. İnşallah bize verilen desteklerin karşılığını şampiyonluk kupası ilçemize getirerek vereceğiz. Ben desteğiniz için sizlere tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim