İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, kulübe destek veren MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, “Göreve geldikten sonra protokol ziyaretleri kapsamında MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek desteklerini istemiştik. Sağ olsun başkanımız ve yönetim kurulu söz verdikleri desteği bugün tarafımıza ilettiler. MODEF başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri her sezon kulübümüze destekte bulunmuştur. Verdikleri destekler sayesinde kulübümüz ayakta kalıyor. Ben yönetim kurulum adına kendilerine verdikleri desteklerden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ise, “İnegölspor bizim en önemli markalarımızdan bir tanesi. Her yıl olduğu gibi İnegölspor’umuza destek vermeye çalışıyoruz. İnegölspor’umuz bu sezon lige istediği gibi başlayamadı. İnşallah biran önce toparlanır ve hak ettiğimiz noktalara gelir. Ben Kani başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim