Bu yıl 5.si düzenlenen okullar arası voleybol turnuvası muhteşem final maçı ile sona ererken şampiyon Alanyurt ilk ve ortaokulu oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl 5.si düzenlenen okullar arası voleybol turnuvası son final maçları bugün İnegöl Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Öğretmenler günü dolayısıyla geleneksel hale getirilen ve bu yıl 5.si düzenlenen turnuvaya 20 okul katıldı.

Geçtiğimiz Mart ayında vefat eden İnegöl Naire Çikayeva Anadolu Lisesi Fizik öğretmeni Engin Sıtkı Demiral adına düzenlenen turnuvada birinci Alanyurt ilk ve ortaokulu, ikinci İnegöl Spor Lisesi, üçüncü ilçe milli eğitim müdürlüğü dördüncü Halil İnalçık Sosyal Bilimler lisesi oldu.

Dereceye giren takımlara kupaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Programda konuşan İnegöl Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican  “Bu turnuvanın beşinci yılı öğretenler gününün kutlama etkinlikleri çerçevesinde bu etkinlikleri düzenledik. Birinci ara tatilin gelmesini de fırsat bilerek okullarımızda çeşitli faaliyetler düzenledik. Bu etkinliklerde yer alan düzenleyen arkadaşlarımızın emeklerine sağlık.  Dün akşam öğretmen arkadaşlarımızdan oluşan bir koro sahne aldı. Biz istiyoruz ki öğretmenler arkadaşlarımızın günlerini haftalarını dolu dolu kutlasınlar. Onlar her şeyin en iyilerine layıklar. Bu kapsamda da bu tarz etkinliklerimiz oluyor. Her ne kadar bu karşılaşmalarda birinci olsa da bu turnuvada yer alan tüm takımlar gönüllerimizde birinci oldular.” Dedi.

Vefat eden öğretmen Engin Sıtkı Demiral’ın ailesi de final maçını tribünden takip etti.

Editör: TE Bilişim