İnegöl Belediyesi’nin 3 yıldır Başkanlık Kupası adı altında düzenlediği ve bu yıl Okullar Arası Spor Festivali adıyla 4’üncü kez hayata geçirilen organizasyon tüm hızıyla sürüyor. 7 branşta 34 ayrı kategoride düzenlenen ve 36 ortaokul ile 30 lise olmak üzere toplam 66 okuldan 4200 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Okullar Arası Spor Festivalinde, bu hafta voleybol karşılaşmaları oynanıyor.

6 KATEGORİDE 80 TAKIM MÜCADELE EDİYOR

Bursa’nın en büyük spor organizasyonu olma özelliği taşıyan Okullar Arası Spor Festivalinin en fazla katılım sağlanan branşlarından biri olan voleybolda; Liseler Genç Erkek Voleybol kategorisinde 13, Liseler Genç Kız Voleybol kategorisinde 16, Ortaokul Yıldız Erkekler Voleybol kategorisinde 9, Ortaokul Yıldız Kızlar Voleybol kategorisinde 23, Ortaokul Küçük Erkekler Voleybol kategorisinde 5 ve Ortaokul Küçük Kızlar Voleybol kategorisinde 14 olmak üzere toplam 80 farklı takım mücadele ediyor.

İnegöl Belediye Spor Salonu ve İnegöl İlçe Kapalı Spor Salonunda oynanan voleybol karşılaşmaları çekişmeli müsabakalara sahne olurken, sahada ter döken öğrencilere tribünlerdeki arkadaşları da destek veriyor. Birbirinden çekişmeli karşılaşmalara ev sahipliği yapan Okullar Arası Spor Festivalindeki heyecan, öğrencilerin spora olan ilgilerini arttırmaya yönelik katkı da sağlıyor.

Editör: TE Bilişim