Gençlergücüspor’da 4 sezon forma giyip eğitimi sebebi ile Muğla'da futbol oynayan Ömer Faruk Palut, üniversite eğitimi sonrası yeniden Gençlergücüspor formasını giyecek.

Bursa Süper Amatör Küme ekiplerinden Gençlergücüspor tesislerinde düzenlenen imza töreni sonrasında yönetim kurulu üyesi, Genel Kaptan Osman Turan yaptığı açıklama da, “Yeni sezon hazırlıklarımız tüm hızı ile sürüyor. Ömer Faruk Palut Kardeşimiz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda anlaşma sağladık. Yapılan bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum. Ömer Faruk kardeşimiz eğitimi nedeni ile Muğla'ya yerleşen ve Muğla Yatağan Spor ile Öz Pisi Spor kulüplerinde toplam 4 sezon forma giydikten sonra ilçemize geri döndü ve ayağının tozu ile kulübümüze geldi. Maddi anlamda bizleri üzmeden, tamamen futbola başladığı kulübe geri döndü. Efendiliği ve saygınlığı ile kulübümüzde farklı bir yeri olan kardeşimize yeni sezonda başarılar diliyoruz” dedi.

Ömer Faruk Palut ise, “Uzun bir aradan sonra tekrar kulübüme döndüğüm için mutluyum. Yeni bir sezon ve yeni takım arkadaşları ile kulübümüz adına mücadele edeceğiz. İnşallah çok çalışıp, kulübümüze faydalı olmak isterim. Heyecanlıyım, güzel bir sezon geçirmek istiyorum. Öğrendiğim kadarı ile kadroda çok yetenekli arkadaşlarım var. Rekabetin olduğu yerde başarıda olacaktır. Hakkımızda hayırlısı olsun diyerek transferime vesile olan başta Erol hocama ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

1997 doğumlu ve stoper mevkiinde oynayan Ömer Faruk Palut, futbola 2010 yılında İnegölspor altyapısında başladı. Daha sonra Gençlergücüspor’a transfer oldu ve 4 sezon formasını giydi. Üniversite eğitimi nedeni ile gittiği Muğla’da Yatağanspor ve Öz Pisi Spor formalarını başarı ile giydi. Yeni sezonda Gençlergücüspor’un başarısı için ter dökecek.

Editör: TE Bilişim