Önemli isimleri kadrosuna katan İnegöl Gençlergücü, altyapısında yetişen futbolcusu Ömer Pal ile sözleşme imzaladı. 1992 doğumlu kanat oyuncusu Ömer Pal, futbola Gençlergücü altyapısında başlayıp, 10 sezon Gençlergücü formasını giydi.

Gençlergücüspor Kulüp Başkanı Kamuran Balkan sezon öncesi antrenmanlar başlamadan teknik heyetin eksik gördüğü bölgelere transfer yapmaya devam ettiklerini söyledi. Balkan, eski öğrencileri olan Ömer Pal’ın yuvaya döndüğünü ve sözleşme imzaladıklarını belirterek, “Kulübümüz bünyesinde futbola başlayan ve formamızı toplam 10 sezon giyen, kazandığımız şampiyonluklarımızda ciddi katkıları bulunan 1992 doğumlu tecrübeli kanat oyuncu Ömer Pal kardeşimiz ile yeniden anlaştığımız için mutluyuz. Ömer Pal kardeşimiz, tecrübesi ve gayreti ile yeni sezonda yine eskisi gibi kulübümüze çok faydalı olacağına ve hedeflediğimiz Play-Off grubuna kalmamızda ciddi katkıları olacağına inancımız tamdır. Kıymetli kardeşimize yeniden yuvasına döndüğü için hoş geldin diyor, başarılar diliyorum” dedi. 

Gençlergücü tesislerinde gerçekleşen imza töreniyle Mavi-Siyahlı formasına kavuşan Ömer Pal ise, imza töreninin ardından yaptığı açıklama da, “İlk lisansım 2003 yılında Gençlergücü’nde çıktı ve Mavi-Siyahlı formayı 10 sezon taşıdım. Çok defa başarılı olan kadrolarda yer aldım. Özellikle BAL Ligine çıkığımız 2012-2013 sezonu kulüp ve İnegöl futbol tarihinin en önemli sezonuydu. BAL Ligine yükselen ilk İnegöl takımı olan Gençlergücü Spor Kulübünün tarihi kadrosunda yer almak, benim için ayrı bir onur kaynağı oldu. Bu mutluluğu yaşadığım kadroda yer aldığım için çok mutluyum. Yeni sezonda yine çok çalışarak kulübüme faydalı olmak ve başarısında pay sahibi olmak için elimden gelenin fazlasını yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Yeni sezon için tekrar yuvaya dönmemde emeği olan değerli yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim