Kurtuluşspor Başkanı Yusuf Sak ve Kurtuluşspor yönetim kurulu üyesi Ali İlhan, Kurtuluşspor forma sponsoru olan Ortakçı Cam firma sahipleri Alican Ortakçı ve Bertan Ortakçı’yı makamında ziyaret ederek, verdikleri destek nedeniyle kendilerine teşekkür ederek, forma hediye etti.

YÜZLERCE GENCİMİZE KUCAK AÇIYORUZ

Kurtuluşspor’a destek olan iş adamlarına teşekkür eden Başkan Yusuf Sak, "Kurtuluşspor olarak, yüzlerce gencimize kucak açıyoruz. Bizlere destek olan iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere her zaman destek veren Alican Ortakçı ve Bertan Ortakçı ya ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Sponsor desteğinin önemli olduğunu belirten Sak, “Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum. Bizi asla yalnız bırakmayan değerli sponsorlarımıza, iş adamlarımıza, taraftarlarımıza teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Maddi manevi desteklerini her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Forma sponsorumuz Ortakçı Cam’a, diğer tüm reklam ve sponsor olan iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kurtuluşspor’un başarısında siz değerli iş adamlarımızın çok büyük katkısı var. Desteğin azı çoğu fark etmiyor. Kimler maddi manevi destek vermişse hepsine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim