Osmaniyespor Kulüp Başkanı Oğuz Erdem kulüplerine vermiş olduğu destekten ötürü Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Dönmez ve İlçe Sekreteri Bengül Kavlan’a teşekkür ziyaretinde bulunarak 50’inci yıla özel hazırlanan forma hediye etti.

Kuruluşunun 50’inci yılını kutlayan Osmaniyespor’da kulübe destek veren kurum ve kuruluşlara yapılan teşekkür ziyaretleri kapsamında CHP İnegöl İlçe Başkanlığını ziyaret eden Kulüp Başkanı Oğuz Erdem, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Dönmez ve İlçe Sekreteri Bengül Kavlan’a 50’inci yıla özel hazırlanan forma hediye etti.

MAHALLE KULÜPLERİNİ ÖNEMSİYOR VE DESTEKLİYORUZ

Ziyarette konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Erkan Dönmez, “Sporla buluşan gençler daha zeki ve daha aktiftir. Kendisi de genç ve başarılı bir başkan olan Osmaniye Spor Kulübü Başkanı aynı zamanda genç iş insanı olan Oğuz Erdem başkanım bizler teşekkür ederiz. Mahalle takımları şehrimizde çok önemlidir. Şehrimizde gençlerin çok fazla etkinlik yapabileceği ortamları olmayışı nedeniyle bu tarz kulüpleri önemsiyor ve destekliyoruz” dedi.

BEN SPORCUNUN ZEKİ, ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLÂKLISINI SEVERİM

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Sekreteri Bengül Kavlan ise; “Genç arkadaşlarımızı spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan kurtardıkları içinde bende genç başkanım Oğuz kardeşime sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, genç nesilin bilimin ışığında ruhen, ahlaken, zihnen ve bedenen çok iyi bir konumda olmasını istemiş, bu uğurda spor faaliyetlerine ve sporculara çok büyük değer vermiştir. Atatürk, bir sporcuda yalnızca beden gücü ve yetenek değil, tüm bunların yanı sıra, iyi ahlak ve zekanın da bulunmasını talep etmiş ve bu düşüncesini de; “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim.” sözleriyle dile getirmişti.”

BAŞARILAR DİLİYORUZ

 “Teknolojinin en üst seviyesine geldiğimiz bu yüzyılda gençlerimizin a sosyal olma yolunda ilerlediği ve ailelerin çocukları ile iletişim kurmada zorlandığı bir süreçten geçerken, bu gibi mahalle takımları bizim için çok önemli ve değerlidir. Sizlerin yanında bizim yapmış olduğumuzu söylemeniz hiç bir şey ifade etmez başkanım. Çıkmış olduğunuz bu yolda sizin nezdinizde değerli yöneticilerimize ve futbolcu arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.”

MAHALLE KULÜPLERİNİ GÖRMEZDEN GELMEYİN

Osmaniye Spor Kulüp Başkanı Oğuz Erdem ise şunları söyledi: “Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım olarak bizler için önemi büyük olan bu desteğin tüm şehrimize örnek teşkil etmesini dileyerek bizim gibi mahalle kulüplerini görmezden gelmeyin diyoruz.”

Editör: TE Bilişim