Osmaniyespor Başkanı Murat Balakuş ve yönetim kurulu üyeleri takımı ziyaret ederek yeni sezon için başarılar diledi. Erçetin Yapı İnşaat firmasının sahibi ve Osmaniyespor Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Erçetin, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.

“GENÇ, MÜCADELECİ, SAVAŞAN BİR KADRO KURDUK"

Mütevazi bir bütçeyle iyi bir takım oluşturduklarını kaydeden Başkan Murat Balakuş, “Bu yıl hedefimizin kapılarını bir üst lig için araladık ve kollarımızı sıvayarak hepimiz elimizi taşın altına koyarak var gücümüzle bu yola çıktık. Osmaniyespor yeni kadrosuyla bir aile ortamı oluşturduk. Başarılı bir sezon geçirerek hedefimiz bir üst lige çıkmak olacaktır. Bundan kimsenin bir şüphesi yok. Genç, mücadele eden, savaşan bir kadro kurduk. Halkımızın desteği yanımızda olması bizlere ayrı bir moral kaynağı oluyor. Buradaki herkes bizim kardeşimiz, sezona baklava ikramıyla ‘tatlı’ bir başlangıç yapalım istedik. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

“ZORLU BİR GRUBA DÜŞTÜK"

Kura çekimini değerlendiren Başkan Murat Balakuş “Cumartesi günü yapılan kura çekiminde zorlu bir gruba düştük. Yer aldığımız grupta güçlü ve zorlu rakiplerimiz var. Yenicespor, Trilyespor, Bursa Tütünspor ve Yenişehir Çeltikçispor bu ligin üstünde bir kadro oluşturdular. Bende takımıma güveniyorum, güçlü rakiplerimizin arasından sıyrılıp bir üst lige çıkacağımıza inanıyorum” açıklamalarda bulundu.

Editör: TE Bilişim