Konu hakkında açıklama yapan Kamuran Balkan, “Süper Amatör Küme'nin 17. Haftasında deplasmanda karşılaştığımız Gürsu Spor maçını 90+2. dakika da Özgür Gür ayağından bulduğumuz gol ile 1-0 kazanarak puanımızı 26’ya çıkarttık ve Play-Off için şansımızı sürdürdük. Öncelikle kötü bir zemin ve kötü bir maç yöneten hakem triosuna rağmen tamam veya devam niteliği taşıyan bu maçı kazandıkları için teknik kadromuzu ve futbolcularımızı kutluyorum. Gürsu maçı geride kaldı artık önümüze bakacağız. Pazar günü derbi var. 24 Şubat Pazar günü saat 15.00 de Kurtuluş sahasında Kurtuluşspor ile karşılaşacağız. Hedefimiz Kurtuluşspor maçını kazanarak Play-Off yolunda bir engeli daha geride bırakmak olacaktır. Futbolcularımız Teknik Sorumlumuz Erol Arslan nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Gürsu maçında kırmızı kart gören Rıza Taifulov kadroda yer alamayacak. Ayrıca yine Gürsu maçında sakatlanan kalecimiz Musa, Furkan Güleç ve tedavisi devam eden Yusuf Berkay'ın tedavileri devam ediyor. Sakat futbolcularımızın Kurtuluş maçına yetişeceklerini düşünüyoruz. Kurtuluşspor maçının İnegöl spor sever halkına  zevkli ve çekişmeli bir maç olarak izletileceği düşüncesindeyiz. İnşallah derbi maçı centilmenliği ile hafızalarda yerini alır diye ümit ediyoruz. Gençlergücü Spor kulübü olarak sadece derbi maçlarda değil bütün maçlarda centilmenliğimizi ön planda sergileyebilmek için yoğun çaba gösteriyoruz. Derbi maçında aynı iyi niyeti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın ve güzel bir maç olarak tarihte yerini almasını ümit ediyoruz. Bilindiği gibi 2018/2019 Sezonu ve bundan sonraki sezonlar için kulüp yönetim anlayışımız ve teknik kadromuzla beraber almış olduğumuz karar gereği kadro tercihimizi İnegöl'de yaşayan futbolculardan yana kullandık. Bu düşüncemize uygun olarak ahlak ve potansiyel anlamında bizleri saha'da en güzel şekilde temsil edecek teknik kadro ve futbolcular grubunu en uygun bütçe ile bir araya getirdik. Süper Amatör Küme B Grubunda kadro kalitesi ve maliyeti yüksek birçok takım yer alıyor. Yüksek maliyeti olan her takım sezon başında hedefini Play-Off oynamak olarak açıklamıştı. Gençlergücü Spor olarak kadro tercihimiz, bizleri 17. hafta sonunda Play-Off şansı olan takımlar arasında tutmaya devam ediyor. Kısıtlı imkanlara rağmen bu başarıda emeği olan teknik kadromuzu ve futbolcularımızı bir kez daha kutluyorum.


SON GÜN TRANSFER
Balkan, “2. transfer döneminde önceki günlerde kadromuza Özgür Gür ve Faruk Güç'ü transfer ederek, forvet bölgemizi alternatifi bol hale getirmiştik. Bu transferler her geçen gün kulübümüze faydalı olmaya devam ediyor. 2. transfer döneminin son gününde yine geleceğe yönelik bir transfer daha yaparak transfer dönemini sonlandırdık. Futbola İnegölspor'da başlayan ve 7 sezon altyapıda kalecilik yaptıktan sonra Yeşil Bursa A.Ş takımına transfer olan, 3 sezon bu takımda profesyonel futbol oynayan, daha sonra Yenişehir Belediyespor ve Büyük Mustafa Kemalpaşaspor gibi üst düzey takımların kalesini koruyan 1997 doğumlu Kaleci Mert Sevil kardeşimizi transfer etmiş bulunuyoruz. Kaleci transferimizle beraber kale mevkiinde de rekabet yaşayacağız ve var olan başarı oranımızı daha yükseğe çıkaracağımızı düşünüyoruz. Bu transfer sürecinde lisans konusunda bizlere yardımcı olan dost kulübümüz Büyük Mustafa Kemalpaşaspor kulübü Başkanı İsmail Yılmaz ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyoruz. Yapılan bu transferin kulübümüze ve futbolcumuza hayırlı olmasını temenni ediyor, futbolcumuza başarılar diliyorum” diye konuştu.


ABDÜLKADİR, TALHA VE İSMAİL CERRAH SPOR'DA  
Balkan, “Sezon başında İnegölspor'dan transfer ettiğimiz Abdülkadir ve İsmail ile geçtiğimiz sezon Gazipaşa Spor kulübünden transfer ettiğimiz Talha Üz, kısa zamanda efendilikleri ile kulübümüzün sevilen futbolcuları arasında yer aldı. Geleceğe yatırım amacı ile maç tecrübelerini arttırabilmek adına bu kardeşlerimizi 2. Amatör Küme takımlarında Cerrah Spor kulübüne kiralık olarak verdik. Oynayacakları maçlar ile maç tecrübeleri artacak ve gelecek sezonda kendilerinden çok daha fazla faydalanacağımızı düşünüyoruz. Kardeşlerimize Cerrah Spor takımında başarılar diliyor, kulübümüz adına vermiş oldukları çok değerli katkılar sebebi ile teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim