Kamp çalışmalarını sürdüren ilçemizin temsilcisi İnegölspor, yeni sezona sıkı hazırlanıyor. Cuma günü Bakspor’la son hazırlık maçına çıkacak olan İnegölspor, 1 Eylül’de oynayacağı Kırklarelispor deplasmanıyla lige galibiyetle başlamayı hedefliyor.

Gazetemize kamp çalışmalarını değerlendiren İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, “Takım yerine oturmaya başladı fakat biraz zamana ihtiyacımız var. Eksiğimiz Yıldıray la alakalı bir sıkıntımız var. Küçük bir sakatlığı var.  İlk maça yetişmez ama diğer maçlarda oyna diye düşünüyorum. Yeni bir ekibimiz var. Kısa sürede uzun mesafe kat ettik. Buradaki hazırlık maçlarında yeni kadromuzla çıktık. Aşırı derece yoğun bir tempoda çalıştık. Büyük bir sakatlığımız olmadı. Çok mutluyuz. Geri kalan 3 günde de sakatsız antrenmanları tamamlayıp lige hazır olmak istiyoruz. Cuma günü Bakspor’la son hazırlık maçımızı yapacağız. Kırklareli maçında da başarılı bir sonuç almak istiyoruz” dedi.

HEDEF PLAY OFF

İnegölspor’un iddialı bir takım olduğunu altını çizen Güldüren, “Lige iyi başlarsak hedeflere ulaşırız. İlk haftalarda oyuncularımızın vereceği tepkilerle ilerleyeceğiz. En iyi oyuncuları aldık. Play off, ekibi oluşturduğumuza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim