İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz ile Taraftar Sorumlusu Serkan Bak, sahamızda 1-1 berabere kaldığımız Başkent Akademi Futbol Kulübü maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

KAZANMAK İSTİYORDUK, ÜZGÜNÜZ

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, “Ben hiç bir zaman hakemlerle alakalı konuşmadım ama bizim lehimize de yönetsin istemiyorum. Adalet neyse o olsun. Geçen haftaki hakemle, bu haftaki hakem arasında siyahla beyaz kadar fark var. Tabi oyuncuların direncini de kırıyor.  Doğru oynamamızı da engelliyor ama bunun dışında ikinci devre özellikle istediğimiz oyunu oynayamadık.  Baktığımız zaman Play-Off'la alakalı, üst sırayla alakalı baktığımız zamanda, bugün yensen 5. olabiliyorsun.  Gerçi şuan hala Play-Off hattı ile aramızda 2 puan var. Bu mücadele böyle sürecektir ama ortaya konan mücadele için çocukların emeği için onlara teşekkür ederim.  Kazanmak istiyorduk, üzgünüz. Kalan 4 maçı da en iyi şekilde tamamlayacağımızı düşünüyorum” dedi.

PLAY-OFF UMUDUMUZ HALA DEVAM EDİYOR

Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz, “Gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. Onu çözmemiz lazım. Onun için ciddi bir çaba sarf edeceğiz. Yani durum ortada.  İyi mücadele ediyoruz.  Eğer sonuca dönükte potansiyelimizi arttırabilirsek, İnegölspor'u iyi günler bekliyor. Bu kategorilerde bu puanları kaybetmememiz lazım.  Ama bizim Play-Off umudumuz hala devam ediyor. Bir şey kaybetmiş değiliz. Daha çok çalışacağız. Daha iyi sonuçlar alıp, İnegölspor'u yakışan yere getireceğiz inşallah” diye konuştu.

İNŞALLAH DAHA İYİ ŞEYLER OLACAK

İnegölspor Taraftar Sorumlusu Serkan Bak, “Üzgünüz tabi. Camiamıza geçmiş olsun diyoruz. Bu maçta puan kaybı düşüncemizde yoktu. Ama sonuçta futbol bu. Sıralama önemli değil. Biz hep diyoruz, bu grupta herkes birbirini yenecek güçte. Çok pozisyon bulduk ama olmadı, nasip değilmiş. İnşallah ilerleyen haftalarda bunu bu maçı telafi ederiz. Ama bu hafta bizi çok üzdü. 3 puan bizim altla bağımızı kopartacaktı. Bir hedef tayin edecekti. 4-5 basamak yukarı çıkacaktık. İnşallah haftaya Tarsus'ta en iyisini yaparız. Maça gelen arkadaşlara, taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Güzel bir ahenk vardı bugün. İnşallah daha iyi şeyler olacak” dedi.

Editör: TE Bilişim