İnegöl Belediyesi’nin 3 yıldır Başkanlık Kupası adı altında düzenlediği ve bu yıl Okullar Arası Spor Festivali adıyla 4’üncü kez hayata geçirilen organizasyon tüm hızıyla sürüyor. 7 branşta 34 ayrı kategoride düzenlenen ve 36 ortaokul ile 30 lise olmak üzere toplam 66 okuldan 4200 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Okullar Arası Spor Festivalinde, basketbol müsabakaları sona erdi.

ŞAMPİYON KOSOVA B

Bursa’nın en büyük spor organizasyonu olma özelliği taşıyan Okullar Arası Spor Festivalinin basketbol branşının finali büyük heyecana sahne oldu. Rakiplerini eleyip finalde karşı karşıya gelen Kosova B takımı ile Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu, Yeniceköy Spor Salonunda kozlarını paylaştı. Zorlu karşılaşma sonucunda Kosova Koleji B takımı, rakibini 59-37 mağlup ederek kupaya uzandı. Bu sonuçla Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu 2’nci oldu.

FİNAL GİBİ MÜSABAKA

3’üncü ve 4’üncünün belli olduğu karşılaşmada final karşılaşmasını aratmadı. Bu müsabakada ise Okyanus Koleji ile Kosova A takımı karşı karşıya geldi. Oynanan karşılaşma sonucunda Okyanus Koleji, Kosova A takımını 43-32 mağlup ederek 3’üncülüğü elde etti. Kosova A takımı ise turnuvayı 4’üncü tamamladı.

Editör: TE Bilişim