İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, Cumhuriyet BaşsavcıSI Zekeriya Alper İnanç ve İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, hafta sonu sahamızda ağırlayacağımız Sancaktepe maçı hazırlıklarını ilçe stadında sürdüren İnegölspor ekibini ziyaret ederek, baklava ikramında bulundu.

PAZAR GÜNÜ SİZDEN GALİBİYET BEKLİYORUZ

Sancaktepe maçı için futbolculara başarılar dileyen İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, "Herkes gibi bizde başarılı olmanızı diliyorum. Yeni sezonun hayırlı uğurlu olsun. Benim sizden istediğim iyi oynamanız. İyi oynarsanız zaten sonuç gelir. Kötü sonuçta alabilirsiniz. Morali bozmak yok. Geçen maçta son anda yaşananları gördük. Yani her şey olabiliyor. Olmadı mı olmaz. Bazen de çok yi oynarsın yenilirsin. İnşallah başarılı olursunuz. Siz başarılı olursanız, şehir size sahip çıkar. Başarısız oldunuz mu bir şey beklemeyin açık ve net söylüyorum. Havayı yakaladınız mı herkes harekete geçer. Onun için Pazar günü sizden galibiyet bekliyoruz. Tekrar başarılar diliyorum” dedi.

Kulüp Başkanı Eşref Güç ise, "Öncelikle ziyaretinizden dolayı siz değerli büyüklerimize, şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Maçlarımızı her zaman takip ediyorsunuz. Verdiğiniz destek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. İnşallah Pazar günü sahamızda ağırlayacağımız Sancaktepe maçından galip ayrılarak, taraftarlarımıza 3 puanı hediye etmek istiyoruz. Buradan kulübümüze destek veren tüm iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Desteklerinin devamını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim