Geçtiğimiz sezon 1.Amatör Kümede şampiyon olan Akhisarspor’un, şampiyonluğunda katkısı olan ve orta saha mevkiinde forma giyen 25 yaşındaki başarılı futbolcu Ragıp Dursun takımı ile sözleşme yeniledi.

Akhisarspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde Yönetim kurulu üyesi Mesut Kelebek ve Teknik Direktör Mustafa Dinçer hazır bulundu. Mesut Kelebek imza törenin sonrasında yaptığı açıklamada, “Geçen sezon şampiyonlukta büyük pay sahibi olan orta saha mevkisindeki futbolcumuz Ragıp Dursun ile 2019-2020 sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Kendisine ve camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Tecrübeli oyuncu Ragıp Dursun ise, “Yeniden Akhisarspor forması giyeceğim için çok mutluyum. İnşallah geçtiğimiz sezon gösterdiğim performansın üstüne çıkarak, daha iyi bir performans göstermeye çalışacağım. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

1994 doğumlu orta saha mevkiinde oynayan Ragıp Dursun, futbola 10 yaşında Doğanspor altyapısında başladı. Burada 6 sezon forma giydikten sonra Kafkasspor´a transfer oldu. Daha sonra sırasıyla Akhisar Demirspor ve Hocaköyspor formalarını giydi. Tecrübeli oyuncu önümüzdeki sezon Akhisarspor’un Süper Amatör Kümedeki başarısı için ter dökecek.

Editör: TE Bilişim