TFF 2. Lig Beyaz Grupta 16. hafta maçları hafta sonu oynanacak. Geçtiğimiz haftayı Sancaktepe Belediye Spor galibiyetiyle kapatan temsilcimiz İnegölspor, Eyüpspor’u sahasında konuk edecek. Bordo Beyazlı temsilcimiz, zorlu maçta Eyüpspor’u mağlup ederek iç saha galibiyet hasretini bitirmek istiyor.

Pazar günü İlçe Stadında oynanacak olan mücadele 13.30’da başlayacak. Mücadelenin hakemi ise Mustafa Murat Oğuz. Zorlu maç öncesi İnegölspor’da 3 eksik bulunuyor. Raif’in sakatlığı var, Gökhan ile Yasin de kart cezalısı.

Ligin ikinci haftasında Gaziantepspor’u 3-1 mağlup eden İnegölspor, daha sonra oynadığı iç saha maçlarını kazanamadı. Geride kalan 15 hafta sonunda 4 galibiyeti bulunan İnegölspor, bu galibiyetlerin 3’ünü deplasmanda alırken; sahasında sadece 1 kez kazanabildi.

Teknik Direktör Fatih Akyel yaptığı açıklamada, “Eyüp maçı önemli rakiplerimizden bir tanesi. Kendi sahamızda ve seyircilerimizin önünde oynayacağız. Haftalardır iyi futbol oynuyoruz, iyi mücadele veriyoruz. İnşallah kendi saha ve seyircilerimizle bir bütün olup, bu maçtan galip gelmek istiyoruz. İyi bir takımız. Son 2 maçımız. Eyüp ve Ankara Demirspor maçlarımız var. Bunları kazanıp ilk yarıyı, iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz” dedi.

HAFTANIN PROGRAMI

Yılport Samsunspor-Manisaspor

Sarıyer-Hacettepe

Keçiörengücü-UTAŞ Uşakspor

9 Aralık Pazar:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Gümüşhanespor

Gaziantepspor-Sancaktepe Belediyespor

Niğde Anadolu-Ankara Demirspor

İnegölspor-Eyüpspor

Bayrampaşa-Sakaryaspor

Kastamonuspor 1966-Amed Sportif Faaliyetler

Editör: TE Bilişim