TFF 2. Ligde sezonun 2. yarısı hafta sonu oynanacak olan maçlarla başlıyor. Ligdeki temsilcimiz İnegölspor, bugün sahasında GMG Kırklarelispor ile karşılaşacak.

TFF 2. Ligde, 2019-2020 sezonunun ikinci yarısı başlıyor. İlk hafta maçları hafta sonu oynanacak. İnegölspor, sahasında GMG Kırklarelispor’u konuk edecek. Bugün ilçe stadında oynanacak olan mücadele 13.30’da başlayacak.

17. hafta sonunda Bordo Beyazlı temsilcimiz, topladığı 27 puanla ligde 6.sırada bulunuyor. Rakip ise 21 puanla 13. sırada. İnegölspor, rakibin yenerek sezonun ikinci yarısına 3 puanla başlamak istiyor. Maçın hakemi de İlker Yasin Avcı.

VAR OLAN ÇIKIŞIMIZI DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ

Bordo beyazlı ekibimiz Kırklarelispor maçı hazırlıkları kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktörü Murat Yoldaş, “İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Antalya’da çocukların temposu, çalışması, isteği, arzusu çok üst düzeydeydi. O yönden ben çok memnunum. Buradaki çalışmalarımızda gayet güzel gidiyor. Ligin ikinci devresinin ilk maçı zorlu bir oyun olacağını düşünüyorum. Kırklareli son zamanlarda kazanmayı alışan, çıkış yaşayan bir ekip. Onun için zor olacağını düşünüyorum ama sahamızda oynayacağımız bir maçı da kazanmak istiyoruz tabi. Ardı ardına kazandığımız 3 tane maçtan sonra var olan çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Kazanıp yolumuza devam edeceğimizi düşünüyorum” dedi.

HAFTANIN PROGRAMI

11 Ocak Cumartesi:

13.00 Hekimoğlu Trabzon-Tarsus İdman Yurdu (Vakfıkebir İlçe)

13.30 Sarıyer-Pendikspor (Yusuf Ziya Öniş)

13.30 İnegölspor-GMG Kırklarelispor (İnegöl İlçe)

13.30 Zonguldak Kömürspor-Manisa FK (Karaelmas Kemal Köksal)

13.30 Hacettepe-Afjet Afyonspor (Etimesgut Belediyesi Atatürk)

12 Ocak Pazar:

13.00 Şanlıurfaspor-Başkent Akademi (Şanlıurfa GAP)

13.30 Yılport Samsunspor-Gümüşhanespor (Samsun Yeni 19 Mayıs)

13.30 1922 Konyaspor-Çorum FK (Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz)

13.30 Sancaktepe FK-Amed Sportif Faaliyetler (15 Temmuz)

Editör: TE Bilişim