-Taraftar Alınmayacak-

Geçtiğimiz haftayı 3 puanla kapatan İnegölspor, bugün deplasmanda Sancaktepe Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Alınan karar gereği, müsabakaya İnegölspor taraftarı alınmayacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 20. hafta maçları hafta sonu oynanacak. Haftanın açılış maçında İnegölspor, Sancaktepe Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

15 Temmuz Stadında oynanacak olan zorlu mücadele saat 13.30’da başlayacak. Maçı ise Sinan Dereci yönetecek. Bordo Beyazlı temsilcimiz zorlu deplasmanda kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Maç öncesi Sancaktepe Kaymakamlığı İlçe Spor Güvenlik Kurulunun aldığı karar doğrultusunda maça İnegölspor taraftarı alınmayacak.

Maça ilişkin konuşan Teknik Direktör Murat Yoldaş, “Geçen hafta gerçekten hem soğuk hava zeminle mücadele etmek zorunda kaldık. Bizim açımızdan çok değerli bir galibiyet. Deplasmanda Sancakpete ile karşılaşacağız. Sancaktepe ligin iyi takımlarından gerçekten. Onlarla oynayacağımız maç muhakkak ki çok daha zorlu geçecek. Ama bu engeli de geçip, daha ileriye yol alacağımızı düşünüyorum. İyi durumdayız.“ dedi.

HAFTANIN PROGRAMI

13.30 Sancaktepe-İnegölspor (15 Temmuz)

26 Ocak Pazar:

13.00 Gümüşhanespor-Çorum FK (Gümüşhane Yenişehir)

13.00 Hekimoğlu Trabzon-Manisa FK (Vakfıkebir İlçe)

13.00 Şanlıurfaspor-Afjet Afyonspor (Şanlıurfa GAP)

13.30 1922 Konyaspor-Pendikspor (Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz)

13.30 Yılport Samsunspor-Başkent Akademi (Samsun Yeni 19 Mayıs)

13.30 Hacettepe-Amed Sportif Faaliyetler (Etimesgut Belediyesi Atatürk)

13.30 Sarıyer-Tarsus İdman Yurdu (Yusuf Ziya Öniş)

13.30 Zonguldak Kömürspor-GMG Kırklarelispor (Karaelmas K. Köksal)

Editör: TE Bilişim