İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Fatih Saman ve yönetim üyeleri, kulüp tesislerinde Zonguldak Kömürspor hazırlıklarını sürdüren ekibi ziyaret ederek baklava ikramında bulundular.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Fatih Saman, şunları söyledi:

“İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği olarak, İnegöl’ümüzü en iyi şekilde temsil edeceğinize inancımız tam. Maçlar seyircisiz olduğu için sizlere stattan destek veremeyeceğiz ama günlümüz sizinle. İnşallah ilk maçımızda güzel bir sonuçla ayrılır, ardı ardına alacağınız seri galibiyetlerle şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğumuzu gösterirsiniz. Sizlere tekrar başarılar diliyorum.”

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise “İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Fatih Saman ve yönetim üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. İnşallah ilk maçımızdan galibiyetle ayrılarak sizlere armağan ederiz. Biz takımımıza güveniyoruz Genç ve dinamik bir ekibe sahibiz. Bizler yönetim kurulu olarak gece gündüz demeden çalışacağız. Futbolcu kardeşlerimizde sahada var olan güçleriyle mücadele edecekler. Böylelikle arzuladığımız başarıya her anlamda ulaşmış olacağız. Ben ziyaretiniz için sizlere tekrar çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim