İnegöl Olimpik Spor Tesisleri tarafından bu yıl 13’ncüsü düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında şampiyon Milli Eğitim Müdürlüğü oldu.

Bu yıl 13’ncüsü düzenlenen ve 20 kurumun katıldığı turnuvanın finali İnegöl Olimpik Spor Tesisleri’nde gerçekleşti. İnegöl Adliyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün finalde karşılaştığı müsabakadan İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğü 4-3 galip ayrılarak, kupanın sahibi oldu.

Final maçı sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican turnuvanın üçüncüsü olan İNGAZ takımına kupasını takdim etti. Final maçında yenilerek 2. olan İnegöl Adliyesi’nin kupasını İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç takdim etti. Turnuvanın şampiyonu olan İnegöl İlçe Milli Eğitim’in kupasını ise İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü takdim etti.

GOL KRALI KURA İLE BELLİ OLDU

Turnuvada 25’er gol atan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Metin Yüksek ile İnegöl Devlet Hastanesi’nden Fatih Yunak en çok gol atan futbolcular olurken, gol kralı çekilen kura sonrası Fatih Yunak oldu. Fatih Yunak adına kupayı İlçe Spor Müdürü’nün elinden Bünyamin Akmaz aldı.

Editör: TE Bilişim