U-13 Elit Lig'de şampiyon olan Kafkasspor, şampiyonluk kupasını Bursa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu yöneticisi Metin Ungan ve Hasan Yetim'in elinden aldı.
Kafkasspor Başkanı Sabahattin Ordu, Yönetim kurulu üyeleri Engin Öztürk, Şenol Peker ve sporcu ailelerinin hazır bulunduğu kupa töreninde, sporcular şampiyonluğu büyük bir sevinç içerisinde kutladılar.
Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Kafkasspor Altyapı Koordinatörü Aydın Ungan, “Çok şükür uzun vadedeki ilk hedefimize ulaştık. 4 yıl önce kurulan 2006 yaş gurubumuz Elit Liginde şampiyon oldu. Yeri geldi ağladılar, yeri geldi sevindiler. Fakat oynadıkları güzel futbol ve mücadeleleriyle hak ettikleri unvanı aldılar. Tabi bu uzun vadedeki süreçler kolay yaşanmıyor. Bu süre zarfında bizlere bu oluşumu sağlarken yanımızda olan başkanlarımıza, yöneticilerimize, geçmişte bizim takımımız da görev alıp bu başarıda katkısı olan kıymetli hocalarımız Refik Şafak, Ümit Çağın, Celalettin Barut, Sadettin Soydan ve şuan görev yapan, emek veren hocalarımız Mustafa Atar, Adnan Demirel, Özden Suvat, Cihan Birlik, Özkan Özel ve şampiyon takımımızın hocası Ali Özgel hocalarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim