Sarıyer karşısında tek golle kazanarak play-off yolunda önemli avantaj elde eden İnegölspor, deplasmanda lider Yılport Samsunspor ile karşılaşacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 26. hafta maçları yarın oynanacak. Yakaladığı seri galibiyetlerle play-off yolunda önemli avantaj sağlayan ve en yakın rakibine 6 puan fark atan İnegölspor, Pazar günü zorlu maça çıkıyor.

Bordo Beyazlı temsilcimiz, lider Yılport Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak olan zorlu mücadele saat 14.30’da başlayacak. İnegölspor, lig lideri karşısında puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Mücadelenin hakemi ise Serkan Önsal.

Maça ilişkin konuşan Teknik Direktör Murat Yoldaş, “Hedefi belli olan 2 tane takım. Çok iyi maç olacağını düşünüyorum. Son 4 maçtır süre gelen bir grafiğimiz var. Zor bir karşılaşma olacak ama her karşılaşma zor. Hiçbir maçı birbirinden ayırmıyoruz. Zorluk derecekleri her zaman aynı. Ama günlük performans çok önemli. Takımımızın azimli, sistemli ve istekli futbolu bizi her zaman için umutlandırıyor. Samsun’a galibiyet için gideceğiz. Mücadelemiz o yönde olacak. İnşallah çok iyi bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum.” dedi.

HAFTANIN PROGRAMI

Başkent Akademi FK - Afjet Afyonspor

Gümüşhanespor - Amed Sportif

Hekimoğlu Trabzon - Hacettepe Spor

Şanlıurfaspor  - Zonguldak Kömürspor

Pendikspor - Manisa FK

Samsunspor - İnegölspor

Sarıyer - Sancaktepe Bld

Tarsus İdman Yurdu - Çorum FK

1922 Konyaspor - Kırklarelispor

Editör: TE Bilişim