İnegölspor'umuzun Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyelerimiz, kulübümüze destek veren Seydi Baba Geleneksel Türk Mutfağı Firma Sahibi Seydi Oktay ile Ahmet Melih Oktay'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

İNEGÖLSPOR BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ

Ziyarette konuşan Seydi Baba Geleneksel Türk Mutfağı Firma Sahibi Seydi Oktay, “İnegölspor bizim gözbebeğimiz. Doğal olarak ve bir İnegöllü olarak, İnegölspor'a yapılan her türlü destek İnegöl'e, İnegöl halkına yapılmış destektir. İnegölspor'un başarısı İnegöl'ün başarısıdır. İnegöl'ün gücünü gösterir. İnegölspor'a da biz her türlü desteği vermeye Seydi Baba Lezzet Durağı olarak, geleneksel Türk mutfağı olarak her zaman hazırız. Her zaman İnegölspor'un arkasındayız. Yeni yönetimine de başarılar diliyoruz. İnanıyoruz ki, yeni yönetim bu dönem içerisinde, İnegölspor ile birlikte çok güzel başarılara imza atacak. Bundan sonraki tüm maçlarında İnegölspor'umuza başarılar diliyoruz. Yeni yönetime başarılar diliyoruz. Seydi Baba Geleneksek Türk mutfağının İnegölspor'un arkasında olduğunu bilmelerini istiyoruz" dedi.

Kulüp Başkanı Münür Kanar ise, “İşadamlarımızdan esnaflarımıza kadar tüm kesim kenetlendi ve kulübümüze az çok demeden destek veriyor. İnşallah bu birlik ve beraberlik artarak devam eder. İnşallah verilen bu desteklerle kulübümüz hem maddi yönden hem de manevi yönden eski günlerine döner. İnanın şuanda İnegölspor için 1 liranın bile değeri çok yüksek. Yönetim olarak çalmadık kapı bırakmıyor, destek toplamaya çalışıyoruz. İnşallah mevcut borcu indirebildiğimiz kadar aşağıya indireceğiz. Bu arada da sportif olarak hak edilen başarıyı yakalamaya çalışacağız. Elde ettiğimiz bir galibiyet serimiz var. İnşallah bu serimize Pendikspor karşısında da devam ederiz. Ben kulübümüze destek veren Seydi Baba Geleneksel Türk Mutfağı Firma Sahibi Seydi Oktay ile oğlu Ahmet Melih Oktay'a tekrar çok teşekkür ediyor, verdikleri bu desteğin diğer esnaf kardeşlerimize de örnek olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim