Ligde 32. hafta maçları Çarşamba günü oynanacak. İnegölspor, deplasmanda ligde 6’ncı sırada yer alan Sivas Belediye Spor ile karşılaşacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligde 32. hafta maçları Çarşamba günü oynanacak. Ligdeki temsilcimiz İnegölspor, deplasmanda Sivas Belediye Spor ile karşılaşacak. Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynanacak olan mücadele saat 13.00’te başlayacak. Mücadeleyi ise hakem Volkan Okur yönetecek.

Maça ilişkin konuşan Başkan Kani Ademoğlu, “2. devre sahamızda oynadığımız 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik elde ettik. Son oynadığımız 8 maçta ise çok şükür mağlubiyet yüzü görmedik. Bu seri galibiyetler camiamızın kenetlenmesinden kaynaklanıyor. Bu sonucun elde edilmesinden dolayı teknik ekibimi ve futbolcu kardeşlerimi tekrar tebrik ediyorum. Şimdi Çarşamba günü Sivas Belediyespor ile karşılaşacağız. Rakibimiz ile 5 puan farkımız var. İnşallah buradan alacağımız galibiyet ile hem rakibimizle puan farkını azaltmış olacağız hem de Play-Off hattına iyice yaklaşmış olacağız.””

Editör: TE Bilişim