Süper Amatör Kümede İnegöl’ü temsil eden 6 takımın hafta sonu oynadığı maçlarda; 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldılar.


A GRUBU
Süper Amatör Küme A. Grubunda İnegöl’ü temsil eden Gençlergücü, evinde karşılaştığı Erdemlispor’u 3-0 yenerken, Akhisar Demirspor’un evinde karşılaşacağı Fethiye İdman Yurdu maçı ise tehir edildi. Aldığı galibiyetle 28 puanla grupta 4. sırada yer alan Gençlergücü Play-Off iddiasını önümüzdeki maçlara taşırken, Akhisar Demirspor ise, 19 puanla 9. sırada yer alıyor.


B GRUBU
B Grubunda evinde Çağlayanspor ile karşılaşacak olan Doğu Gücüspor’un maçı tehir edilirken, deplasmanda Odunlukspor ile karşılaşan Kurtuluşspor maçı 4-2 kazandı. 30 puanla 3. sırada yer alan Kurtuluşspor Play-Off potasına adım adım yaklaşırken, Doğugücüspor 24 puanla 7’nci sırada yer alıyor.


C GRURU
Millet Mh. Spor ile deplasmanda karşılaşan Kafkasspor maçı 1-0 kazanırken, Hacivatspor ile deplasmanda karşılaşan Karadeniz Güvenspor rakibine 3-2 yenildi. 35 puanla lider olan Elmasbahçespor ile arasında 1 puan fark bulunan Kafkasspor 34 puanla ikinci sırada yer alıyor. Play-Off yolunda büyük avantaj yakalayan Kafkasspor, en yakın rakibi olan K.Çeşme Kanaryaspor ile arasında ki puan farkını 7’ye çıkardı. Grupta 22 puanı bulunan Karadeniz Güvenspor ise, 8. sırada yer alıyor.

Editör: TE Bilişim