Hollanda'da NEC Nijmegen forması giyen İnegöllü Ali Akman'a İngiliz devi Arsenal talip oldu. Genç yıldız adayı ise kariyer basamaklarını sırayla çıkmak istediği önce Eintracht Frankfurt'ta forma giyip daha sonrasında büyük kulüpte forma giymek istiyor.

İnegölspor altyapısında futbol kariyerine başlayan Ali Akman daha sonra Bursaspor’a transfer olmuştu. Bursaspor’da adından söz ettiren Akman olaylı bir şekilde Eintracht Frankfurt’a transfer oldu.

Buradan Hollanda’nın NEC Nijmegen’e transfer olan Ali Akman dünya devlerinin dikkatini çekmeyi başardı. İngiliz devi Arsenal 19 yaşındaki genç yeteneği kadrosuna katmak istiyor. Ancak Ali Akman gelecek sezon için Eintracht Frankfurt'ta giderek kendisini göstermek istiyor.

ALİ AKMAN'A ARSENAL KANCASI

İngiliz kulüp Arsenal genç oyunculara yaptığı yatırımla tanınıyor. Londra ekibi Ali Akman'ın gelecek vaat ettiği düşüncesiyle kadrosuna katmak istiyor. Ancak 19 yaşındaki oyuncu kariyeri için acele etmiyor. Almanya Bundesliga'da tecrübe kazanmak isteyen Ali Akman tecrübelenerek büyük kulüplerde forma giymek istiyor.

FRANKURT SATIŞA ONAY VERMİYOR

Alman ekibi Eintracht Frankfurt'un da Ali Akman'ı satmaya yanaşmadığı belirtildi. Genç yıldız adayının gelişiminin tamamlanması gerektiğini düşünen kulüp Ali Akman'a uzun dönemli proje gözüyle bakıyor.

Editör: TE Bilişim