İnegölspor Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç'ı makamında ziyaret ettiler.

Eski kulüp başkanlarından Bursa Barosu İnegöl Temsilcisi Avukat Varol Sarılar'ın da eşlik ettiği ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Münür Kanar, “Bugün yönetim kurulu üyelerimiz ve eski kulüp başkanlarımızdan çok değerli büyüğümüz Avukat Varol Sarılar ile birlikte Cumhuriyet Başsavcımız Zekeriya Alper İnanç Beyi ziyaret etmek istedik. Kendileri sağ olsun iç saha maçlarımızda bizleri yalnız bırakmıyor. Şehrin kenetlendiği zaman neleri başarabileceğimizi gösterdiğimize inanıyoruz. Son oynadığımız 2 maçta ligin güçlü ekiplerini mağlup etmeyi başardık. Önce sahamızda Afyonspor'u daha sonrada grubumuzun namağlup lideri konumundaki Manisa Futbol Kulübünü deplasmanda yenerek çıkışımızı sürdürdük. İnşallah ilk devrenin son maçında sahamızda ağırlayacağımız Amed takımını da mağlup ederek devreye daha iyi bir konumda girmek istiyoruz. Bu manada bizleri biran olsun yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İNŞALLAH BİRAN ÖNCE İNEGÖLSPOR HAK ETTİĞİ NOKTALARA GELİR

İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç ise, “Ziyaretiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Fırsat bulduğum her fırsatta İnegölspor'un maçlarına gelmeye çalışıyorum. Gerçekten saha içerisinde çok güzel bir dayanışma ve oyun var. Aynı şekilde yönetim olarak sizlerin çalışmalarınızı da basın yoluyla takip ediyorum. Kapı kapı dolaşarak kulübe destek topluyorsunuz. İnşallah her şey yolunda gider ve biran önce İnegölspor hak ettiği noktalara gelir. Ben elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyor, çıktığınız yolda başarılar diliyorum."

Editör: TE Bilişim