Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmek için kalan dört haftada sadece bir puan alması yeterli olacak olan Trabzonspor'un şampiyonluk kutlaması için İnegöl Trabzonlular Derneği büyük bir etkinlik hazırlığı içerisinde.

İnegöl Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Ersöyleyen, Özlediğimiz sevince gölge düşmemesi için yoğun bir çalışma içindeyiz. Biliyorsunuz Trabzonspor’umuz Antalyaspor müsabakasından 1 puan aldığı takdirde şampiyonluğunu garantileyecek.  Şampiyon olduğumuz takdirde Türkiye’de olduğu gibi İnegöl’de de coşku içerisinde kutlayacağız.” Dedi.

DEV EKRAN KURULACAK

Heykel önünde dev ekranda müsabakayı izleyeceklerini belirten Ersöyleyen  “Heykel önünde kuracağımız dev ekrandan müsabakayı seyredeceğiz, hemşerilerimiz ile birlikte Atatürk anıtı önünde bir araya geleceğiz. Şampiyon olduğumuz takdirde bir Trabzonsporluya yakışır şekilde, kimseyi üzmeden, şampiyonluğumuza gölge düşürmeden kutlamamızı yapacağız.”

ŞAMPİYON OLURSAK

Şampiyonluğun bu hafta garantilenmesi durumunda üstü açık otobüsle şehir turu yapacaklarını ifade eden Ersöyleyen  “Üstü açık şampiyonluk otobüsümüz hazır beklemekte, şampiyonluğumuz garantilenmesi halinde üstü açık otobüsümüz ile şehir turu atacağız ve şampiyonluğumuzu taçlandıracağız. Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen başta İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban’a ilçe kaymakamımız Eren Arslan’a, ilçe emniyet müdürü Erdoğan Baydemir’e değerli emniyet personelimize teşekkür ederiz.  Son olarak ilave etmem gerekirse kutlamalarımız bu gece ile sınırlı kalmayacak. Mayıs ayında düzenleyeceğimiz festival ile kutlamalarımızı taçlandıracağız” dedi.

Editör: TE Bilişim