Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Dernekleri Federasyon Başkanı Burhanettin Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyelerini kulüp tesislerinde ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Dernekleri Federasyon Başkanı Burhanettin Özdemir, “Çok kıymetli İnegölspor başkanım, çok kıymetli yönetim kurulu değerli arkadaşlar. Öncelikle İnegöl Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu olarak, İnegölspor'un başkanlığına tekrar seçilen Münür başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. İnşallah İnegölspor'u layık olduğu yere çıkartacaktır. İnegölspor'umuz Türkiye'de bilinen yapısıyla, bilhassa altyapıdan yeni futbolcular yetiştirerek, Türkiye'nin büyük kulüplerine vermiş. Benim aklıma gelen Ayhanlar, Cengizler, Mutlular. İnşallah yeni Mutlular yeni Cengizler yeni Ayhanlar yetiştirilecektir. İnegölspor bilindiği şekliyle hem ligde üst klasmana çıkma noktasında hem de tutunma noktasında başarılı olmasını diliyoruz. Biz başkana ve yönetime ateşten gömlek giyindikleri bu zorlu görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.
Kulüp Başkanı Münür Kanar ise, “Nazik ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi inşallah eskiden olduğu gibi inşallah altyapımızdan oyuncularımızı yetiştirip, Türk futboluna armağan edeceğiz. Gerek önceki dönemimizde gerekse şimdi A takımımızda, altyapıdan çıkan çok sayıda sporcumuz bulunuyor. Zaten ana gayemiz yetiştirdiğimiz oyuncularımıza daha fazla şans vermek ve İnegölspor'un her alanda başarılı olmasını sağlamak. Tabi bir taraftan gençlerimize şans verirken diğer taraftan da kulübümüzün maddi sıkıntılarını çözmek istiyoruz. Bu noktada destek ziyaretlerimize hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Bu vesile ile tüm ilçe halkımızdan destek beklediğimizi belirmek istiyorum. Ziyaretinizden dolayı yönetim kurulum ve şahsım adına sizlere tekrar çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim