İnegöl Olimpik Spor Tesislerinin düzenlediği 14. Kurumlar Arası Futbol turnuvasında şampiyon İNGAZ oldu.

Pandemi nedeniyle 2 yıldır düzenlenmeyen Kurumlar arası futbol turnuvasında final heyecanı yaşandı. Finalde rakibi Tapu Kadastro’yu 5-4 yenen İNGAZ şampiyon oldu.

Turnuvaya ilişkin açıklama yapan Olimpik Halı Saha Sahibi Ufuk Serkan Yavuz, “Her yıl mutat olarak düzenlediğimiz kurumlar arası futbol turnuvasına 2 yıl aradan sonra bu yıl yeniden start verdik.  Amacımız kurumlar arası beraberliği arttırmak, sporun kaynaştırma özelliğini tüm camiaya yaşatarak sağlıklı bir şekilde spor yapılmasını sağlamaktır. Bu yıl ki turnuvamıza 20 kurum katılım gösterdi.  4 grupta 5’er takımın lig usulü oynadığı maçlarda, gruplardan ilk 2 olan takım çeyrek finale kaldı. Çeyrek finallerde eleme usulü oynanan maçlarda finale İNGAZ-Tapu Kadastro yükseldi.  3’lük maçı da BUSKİ ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında oynandı. Oynanan final müsabakası sonucu şampiyon İNGAZ olurken, 2. Tapu Kadastro, 3. BUSKİ, 4. Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Turnuvada 22 gol atan Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Mehmet Sıddık Erdoğan ise gol kralı oldu. Turnuvaya katılım gösteren tüm kurumlarımıza ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Yine final müsabakası ile kupa törenimize iştirak eden başta İlçe Kaymakamımız Eren Arslan ve Belediye Başkan Yardımcımız Oğuzhan Uslu olmak üzere tüm kurum müdürlerimize teşekkür ediyorum. ”ifadelerini kullandı.

Düzenlenen kupa töreninde 3.lük kupası Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru ve  BUSKİ Müdürü Fatih Aydın, 2.lik kupası ise İnegöl Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Uslu, Tapu Bölge Müdürü Adnan Cevher ve İnegöl Tapu Müdürü Havvanur Cengiz tarafından verildi. Şampiyon İNGAZ’a ise kupasını İnegöl Kaymakamı Eren Arslan takdim etti.

Gol kralı Mehmet Sıddık Erdoğan ise ödülünü Gençlik Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel’den alırken, turnuva maçlarını yöneten hakem Bilgin Özçağlar’a plaketini İNGAZ Genel Müdürü Abdulkelam Türker verdi.

Editör: TE Bilişim