Kafkasspor Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ter, Ördekli Kültür Merkezi'nde U-15 ve U-19 yaş liglerinin kura çekiminin tüm takımlara hayırlı olmasını, centilmence ve sakatlıkların olmadığı bir lig olması temennisinde bulundu.

BU SEZON GÜÇLÜ BİR GRUPTA YER ALIYORUZ

Konu hakkında açıklama yapan Cengiz Ter, “Geçtiğimiz sezon U-15 grubumuz Türkiye Şampiyonasına katılmak için Play-Off oynadı. Bu sezon güçlü bir grupta yer alıyoruz. Bu kadromuzdan iki oyuncumuzu Altınordu ve Konyaspor’a verdik. İki oyuncumuzun transferi bize biraz güç kaybettirdi. Geçtiğimiz sezon Play-Of oynadık. Bu grupta hedefimiz değişmedi. Yine Play-Off’lara kalmak istiyoruz” dedi.

Kafkasspor’un mücadele edeceği U-15 Elit Lig 3.Grupta Yeni Karamanspor, Bağlarbaşıspor, Emekspor, Atıcılarspor, Yolspor, Arabayatağıspor yer aldı.

U-19 Elit Liginde tek İnegöl takımı olduklarını söyleyen Ter, “U-19 ligi her zaman zorlu bir ligdir. Güçlü bir gruba düştük. Amacımız ligi en iyi şekilde bitirip, A takıma kaliteli oyuncu vermektir. U-19 Liginde oynayan oyuncularımız sergileyecekleri güzel futbol ile A takıma yükselecekleri için sergileyecekleri futbol ile hem kendi geleceklerini, hem de takımın başarısını belirleyeceklerdir. İnegöl’ümüzün ve Kafkasspor’umuzun ismini bugüne kadar en iyi şekilde temsil ettik. Bundan sonrada böyle olacağına inanıyorum. Yönetim kurulu olarak her türlü özveriyi gösteriyoruz” dedi.

Kafkasspor’un mücadele edeceği U-19 Elit Lig 2.Grupta M.Kemalpaşa 2014 Spor, Elmasbahçelerspor, Altınsabanspor, Fethiye İdman Yurdu, Balkanspor, E.Gazi Meskenspor, Demirtaşspor yer aldı.

Editör: TE Bilişim