Maç sonunda Gençlergücüspor Teknik Direktörü Ferhat Harman maç ile ilgili açıklamalarda bulundu. Harman, “U-19 ve U-17 yaş guruplarında iyi oyuncu guruplarına sahip olmamıza rağmen istediğimiz hedeflediğimiz sıralamaları yakalayamadık. Aynı şekilde U-16 yaş gurubumuz da yetenekli ve potansiyeli olan sporculardan kurulu bir ekip. Bugün de grubumuzun iddialı takımlarından Kurtuluşspor ile İnegöl derbisine çıktık. Maçın ilk 20 dakikalık bölümün de orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Bizim iki, rakibimizin bir net pozisyonu vardı. Oyun üstünlüğünü elimize aldığımız dakikalarda, sağ çaprazdan kazandığımız serbest atışı kullanan Batuhan Güleç’in ortasında rakip oyuncu ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi. Bu golden sonra ataklarımızı hızlandırdık ama farkı açacak gol porsiyonlarını Hamdullah ve Levent'le değerlendiremedik. İlk yarı 1-0 üstünlüğümüzle soyunma odasına gittik. İkinci yarıya aynı istek ve aynı tempoda başladık sol kanattan Halil'in ortasında Soner’in kafa vuruşunda iki faklı üstünlüğü sağladık. Kurtuluşspor’un Ender ataklarından birinde top savunmamızdan dışarı çıktı. Rakibin korner atışında hatalı adam paylaşımından rakibimiz maçta ki tek sayısını kaydetti. Takımımız oyun disiplininden kopmadı ve üçüncü sayımızı yine korner atışından savunmadan çıkan Efe'nin kafa vuruşuyla yakaladık. Maçın son bölümünde farkı artıracak pozisyonları değerlendiremedik ve maçı 3-1 kazanmasını bildik. Oyuncu gurubumuzu haklı galibiyetlerinden dolayı kutluyorum” dedi.

KURTULUŞSPOR 1 – 3 GENÇLERGÜCÜSPOR

Kurtuluşspor: Ahmet Kerim Kutbey, Fatih Klıçarslan, Özgür Aydağ, Murat Can Çamdere, Yusuf Emin Çeliker, Beriş ışık, Ferhat Yaşar, Emir Toptaş, Mehmet Mor, Ediz Mutlu. Yedekler: Emirhan Bayramlar, Eren Karabacak, Aykut Ceylan, Furkan Çakır, İsmail Balkan, Halit Bali.

Antrenör: Sefer Ayna

Gençlergucuspor: Emir İhsan Solgun, Özgür Salih Altun, Batuhan Güleç, Efe Yolcu, Ali Osman Çetin, Halil Çağlayan, Hamdullah Yıldırım, Mehmet Emin Akdeniz, Soner Çavdar, Baran Paksoy, Haşim Levent Çolak. Yedekler: Furkan Binbir, Enes Öztürk, Alper İdil, Eren Yıldız, Berat Can Uzun, Mustafa Alperen Çetin, Samet Balcı

Antrenör: Ferhat Harman

Editör: TE Bilişim