Vehbi Koç İlkokulunda yaklaşık 15 yıldır düzenli olarak yapılan 4. Sınıflar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası bu yıl da çekişmeli maçlara sahne oldu. Dört gruptaki toplam 12 şube şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti. Turnuva sonunda 4-J takımı şampiyon oldu.

İlk maçlar sonunda grup şampiyonu olan 4-B, 4-J, 4-K ve 4-A tur atlayıp yarı finale kaldılar. Yarı finalde 4-J ile ve 4-B rakiplerini eleyerek şampiyonluk maçına çıktılar. Şampiyonlar Ligi müziği ile tek tek isimleri sayılarak santraya gelen minik futbolcuların heyecanı görülmeye değerdi. Bir hayli çekişmeye sahne olan final maçı 4 – 4 berabere kalınca penaltılara geçildi. 4-J maçı penaltılarla 4 – 3 kazanarak şampiyon oldu. Kapanış töreninde ilk üçe giren sınıflara madalya ve kupa verildi.

Kupa töreni sonrasında bir açıklama yapan Okul müdürü Mevlüt Bilgin, “Geleneksel hale getirdiğimiz turnuvamıza bu yıl biraz daha erken başladık. Yoğun ders programının yanında öğrencilerimizin bu tür etkinliklere katılması son derece önemli diye düşünüyorum. 4. sınıfların ardından okulumuz 3. sınıflarımıza da futbol turnuvası yapılacaktır. Bizlere her türlü kolaylığı sağlayan Kafkas Gençlik Spor Kulübü alt yapısına ve Kafkasspor halı saha işletmecisi Gürbüz Yılmaz‘a teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim