İnegöl Kafkasspor Kulübünün her yıl düzenlediği Yaz Futbol Okulunda bu yıl da ilgi büyük oldu. 5-13 yaş arası çocukların katılabildiği Yaz Futbol Okulunda, başvurunun ilk gününde 550 çocuk kayıt yaptırdı.

ÇOCUKLARIN HEYECANI GÖRÜLMEYE DEĞER

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kafkasspor Yaz Futbol Okuluna yüzlerce vatandaş başvuruda bulundu. Çocuklarının yaz ayları boyunca sporla vakit geçirmesini isteyen velilerin birçoğu yanlarında çocuklarını da getirdi. Sıcak yaz günlerini yeni arkadaşlar edinerek ve spor yaparak geçirecek olan miniklerin mutluluk ve heyecanları görülmeye değerdi.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Kafkasspor Yaz Futbol Okulu için kayıtlar yaz boyu devam edecek. Kafkassporda 12 ay boyunca futbol okulu çeşitli yaş gruplarında devam ediyor. Başvuruda bulunacak veliler sanayi sahasında bulunan Kafkasspor tesislerine başvurabilirler.

Kafkasspor yaz futbol okulu açılışına, Kulüp Başkanı Sabahattin Ordu, Yöneticiler Cemil Ter, Salih Bayraktar, Şenol Peker, Mehmet Başol, Engin Öztürk ve öğrenci velileri yoğun bir şekilde katılım gösterdiler.

KAFKASSPOR BÜYÜK BİR AİLEYE SAHİP

Programın açılış konuşmasını yapan Kafkasspor Başkanı Sabahattin Ordu, “Yaz spor okulumuz hayırlı uğurlu olsun. Kafkasspor büyük bir aileye sahip, büyük bir camia. Organizasyon çok güzel. Tribünler dolup taştı. Velilerimize, öğrencilerimize ve özellikle hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

BEKLENTİMİZİN ÜSTÜNDE BİR TALEP OLDU

Kafkasspor yöneticisi Salih Bayraktar, “Beklentimizin üstünde bir talep oldu. Bu talep ve yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. Bu talebin fazlalığı, ne kadar doğru işler yaptığımızın göstergesi. Allahın izniyle katılan öğrencilerimizin talebine karşılık, futbolculara verilebilecek futbolla ilgili eğitimi, kişilikle alakalı eğitimi en güzel şekilde vermiş olacağız” diye konuştu.

İLGİ MEMNUN ETTİ

Kafkasspor Altyapı Koordinatörü Uğur Kamacı ise, “Beklentimizin üstünde çok fazla sporcu kayıtlar için başvuruda bulundu. Velilere karşı malzeme yönünden biraz mahcubiyetimiz oldu. Şu ana kadar 550 öğrenci kaydettik. Buda bizi malzeme yönünden olumsuz etkiledi. Birkaç gün içinde eksiklerimizi giderip, velilere karşı mahcubiyetimizi gidereceğiz. Katılımın yoğun olmasında en büyük etken samimi olmamız ve düzenli çalışmanın getirdiği bir ilgi ile karşı karşıyayız. Hocalarımız çok iyi. Camia büyük bir camia. Bununda büyük etkisi var. Hocalarımızın sporculara yaklaşımının çok büyük etkisi de var. Bu güzel açılışa katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca forma sponsorlarımız Tabby Concept Mehmet Evren ve İnwood Ahşap Şenol Peker’e teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim